Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

IC Grote Beer

Deze zomer werd de laatste hand gelegd aan het innovatiecentrum Grote Beer in Beernem. Inofec voorzag het innovatiecentrum van alle kantoormeubilair en focuste daarbij op het nieuwe werken. Daarbij krijgt de medewerker in het bedrijf ruimte en vrijheid. De werkomgeving, maar ook flexibel kantoormeubilair spelen hierbij een belangrijke rol.

“We hebben eerst de burelen gekozen en daarna de glazen wanden op basis van de bureaugroottes aangepast en patio’s, vrije werkplekken, we-spaces, me-spaces, de bar… ingericht. Ik heb eigenlijk geen meubels gekocht, ik heb passie en visie gekocht, en Inofec heeft ons daar perfect in begeleid.” zegt Stefan Danschotter, zaakvoerder van Telecom-IT.

Focus op het nieuwe werken

Een stille oase of een hoekje waar je ongestoord kan bellen, of samen iets drinken en wat dingen doornemen, in het nieuwe werken draagt dit allemaal bij tot de concentratie en productiviteit. Door heel wat feedback te geven en te krijgen slaagde Inofec er in om aan alle behoeftes van de medewerkers te voldoen. Daarom werd er doorheen de volledige inrichting gekozen voor Prisma bureau's en vergadertafels, gecombineerd met de revolutionaire TNK-Flex bureaustoelen.

Flexibiliteit

In het restaurant werden in hoogte verstelbare tafels geplaatst, zodat de ruimte op tien minuten tijd omgevormd kan worden tot een receptie-omgeving. Dezelfde flexibiliteit is terug te vinden in de vergaderzaal. Honderd mensen in een presentatieruimte, of vergaderen met vijftien personen in twee zalen, het kan in een handomdraai, mede dankzij de Wing stoelen en de handige klaptafels.

De levering van het meubilair gebeurde na een locatiebezoek van Inofec’s logistieke dienst, die alles vooraf nauwkeurig inplant. De vriendelijke en beleefde monteurs zorgden er voor dat er op één dag tijd een verdieping klaarstond, met alle meubels meteen op de juiste plaats.

“Ik vind dat ik zeer mooie meubels heb, tegen een betaalbare prijs. Ik zou zeker met hart en ziel Inofec aanraden.”, aldus Stefan Danschotter.

In de polyvalente vergaderzalen werd gekozen voor moderne Wing stoelen en klaptafels. In de polyvalente vergaderzalen werd gekozen voor moderne Wing stoelen en klaptafels. In de polyvalente vergaderzalen werd gekozen voor moderne Wing stoelen en klaptafels. De imposante ontvangstruimte met maatwerk balie, Badminton draaifauteuil en Long zitbanken vormt de perfecte plaats om bezoekers te ontvangen. De op maat gemaakte balie geeft de ontvangstruimte een unieke touch. De imposante ontvangstruimte met Badminton draaifauteuil en Long zitbanken vormt de perfecte plaats om bezoekers te ontvangen. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug, ook in individuele kantoren. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug, ook in individuele kantoren. Binnen de Prisma-reeks vind je niet alleen benches terug, maar ook imposante hoekbureau's. De prisma bench-opstelling met TNK Flex bureaustoelen zorgen voor een strakke en moderne look die toch de nodige warmte uitstraalt. De moderne TNK Flex bureaustoelen bieden de perfecte combinatie van design en comfort. De prisma bench-opstelling met TNK Flex bureaustoelen zorgen voor een strakke en moderne look die toch de nodige warmte uitstraalt. Deze unieke Longo-opstelling springt meteen in het oog, hier gecombineerd met Wing stoelen. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug. Doorheen de volledige inrichting vinden we steeds gele en blauwe Longo zetels terug. In het bedrijfsrestaurant springen de Wing stoelen meteen in het oog. In het bedrijfsrestaurant springen de Wing stoelen meteen in het oog. In het bedrijfsrestaurant springen de Wing stoelen meteen in het oog. Aan de bar werd gekozen voor de Mit barkrukken in een stijlvolle zwarte uitvoering.? Aan de bar werd gekozen voor de Mit barkrukken in een stijlvolle zwarte uitvoering.?

Uitstekende service, grote voorraad en zeer vriendelijk personeel!

Ze bestaan nog. Bedrijven die niet alleen een grote voorraad hebben en waarvan het personeel niet alleen vriendelijk is, maar ook servicegericht is.Dhr. Nijsten

Uitstekende service, kant en klaar afgeleverd

Inofec levert snel, perfect en het mooiste is dat alles gemonteerd wordt geleverd, geen dozen, niets in elkaar schroeven. De kwaliteit is goed en de prijs concurrerend.Dhr. Van der Wulp

Klantgericht, professioneel en snel!

Inofec heeft niet alleen een goede website, maar ook een prima showroom met kundige medewerkers. Levering en montage zeer klantgericht.Dhr. De Jong

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.Raymond

Prima service en mooie producten met een goede prijs/prestatieverhouding

Voor ons nieuwe kantoor de volledige inrichting laten verzorgen door Inofec. De levering en montage was snel en compleet. De inrichting is mooi en heeft ons al de nodige complimenten opgeleverd.Authasas BV

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×