Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

ABOUT A CHAIR - MADE BY HAY

De About a Chair serie van het gekende Deense designmerk HAY is op korte tijd een echte klassieker geworden binnen het meubellandschap. De stoelen in deze serie werden ontworpen door huisontwerper Hee Welling, in samenwerking met een beeldhouwer en een hele reeks testpersonen. Samen gingen zij op zoek naar de meest comfortabele vorm, met een bijzonder hoog zitcomfort als resultaat.

HAY wil met de About a Chair een stoel op de markt brengen die uitblinkt in zijn eenvoud. Het is een stoelen-serie die zeer veelzijdig is en daardoor in elk interieur en in elke omgeving perfect tot zijn recht komt: aan de eettafel, maar ook in de lunchruimte of in een vergaderzaal. De volledige serie blinkt uit in zitcomfort en in design, en heeft een stevige knipoog naar het sterk opkomend Deens design.

Talloze configuraties

De About a Chair serie van HAY bevat talloze configuratiemogelijkheden. De zitkuip is niet alleen verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren, maar kan indien gewenst ook bekleed worden met een breed assortiment aan stoftypes en -kleuren. Er behoren zelfs diverse leersoorten tot de opties! De kuip zelf is verkrijgbaar met en zonder armleuning. De About a Chair serie is genummerd, waarbij het nummer aangeeft welk type onderstel er gebruikt wordt.


Over Hay

HAY is een relatief jong Deens designmerk dat werd opgericht in 2002. Sindsdien steeg de populariteit van hun meubels exponentieel. Het doel van HAY was om Deens design terug op de kaart te zetten. Scandinavisch design in zijn geheel staat al even in de schijnwerpers, maar Denemarken bleef volgens hen wat achter. HAY gebruikt graag opvallende kleuren, iets wat steeds minder gedaan word in de wereld van design. Mede hierdoor vallen de meubels van HAY vaak op, omdat hun meubels fris en speels overkomen. Deze unieke stijl spreekt heel wat mensen aan, en ze zagen hun gedurfde visie dan ook beloond met talloze designprijzen.

Hee Welling, de ontwerper van de About a Chair stoelenreeks van HAY, slaagde er in om met de reeks een stoel te ontwikkelen die uitblinkt in zijn eenvoud, comfortabel en functioneel is en in elke ruimte past. De stoelen uit deze reeks passen perfect in elke eetkamer, bureau, vergaderzaal en zelfs ontvangstruimte.

Inofec is officiële dealer van HAY

Inofec is een officiële dealer van HAY-producten. Ontdek ook andere producten van het merk Hay in ons gamma. We kunnen alle producten en opties leveren. Hebt u een specifieke vraag over de About a Chair 22 stoel, bel dan gerust naar 056 61 52 04 of stuur een mailtje naar info@inofec.be.

Standaard zijn alle stoelen voorzien van plastic voetdopjes. Vilten dopjes voor houten vloer zijn mogelijk op bestelling.

Voor het overzicht volgt hieronder een opsomming van alle HAY AAC stoelen:

 • AAC08: Zitkuip zonder armleuning met slede onderstel
 • AAC10: Zituip zonder armleuning met draaibaar vierpoots onderstel
 • AAC11: Gestoffeerde zitkuip zonder armleuning met draaibaar vierpoots onderstel
 • AAC12: Zitkuip zonder armleuning met houten onderstel
 • AAC16: Zitkuip zonder armleuning met vier vaste poten
 • AAC20: Zitkuip met armleuning en draaibaar vierpoots onderstel
 • AAC21: Gestoffeerde zitkuip met armleuning en draaibaar vierpoots onderstel
 • AAC22: Zitkuip met armleuning en houten onderstel
 • AAC23: Gestoffeerde zitkuip met armleuning en houten onderstel
 • AAC24: Zitkuip met armleuning met vierpoots onderstel op wieltjes
 • AAC42: Zitkuip met armleuning en houten onderstel - lage variant
 • AAC43: Gestoffeerde zitkuip met armleuning en houten onderstel - lage variant

Uitstekende service, grote voorraad en zeer vriendelijk personeel!

Ze bestaan nog. Bedrijven die niet alleen een grote voorraad hebben en waarvan het personeel niet alleen vriendelijk is, maar ook servicegericht is.Dhr. Nijsten

Uitstekende service, kant en klaar afgeleverd

Inofec levert snel, perfect en het mooiste is dat alles gemonteerd wordt geleverd, geen dozen, niets in elkaar schroeven. De kwaliteit is goed en de prijs concurrerend.Dhr. Van der Wulp

Klantgericht, professioneel en snel!

Inofec heeft niet alleen een goede website, maar ook een prima showroom met kundige medewerkers. Levering en montage zeer klantgericht.Dhr. De Jong

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.Raymond

Prima service en mooie producten met een goede prijs/prestatieverhouding

Voor ons nieuwe kantoor de volledige inrichting laten verzorgen door Inofec. De levering en montage was snel en compleet. De inrichting is mooi en heeft ons al de nodige complimenten opgeleverd.Authasas BV

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->