Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Brandkasten

Bescherm al uw waardevolle documenten

Brandkasten gebruikt men voor het opbergen van belangrijke documenten, waardepapieren en wapens. Een Inofec brandkast is uitgevoerd met een dubbele stalen wand (brandwerende platen) met brandwerende deuren en is voorzien van thermische isolatie DIN 4102. Ook de Hiermee blijft de inhoud 30 min. beschermd tegen brand. Om de inhoud van de brandkasten veilig te bewaren, is de brandkast voorzien van een 5-punts sluiting en veiligheidsslot met reservesleutel. De 4 verstelbare legborden van deze brandwerende archiefkasten bieden voldoende opbergruimte. Kies vandaag nog voor een voordelige brandwerende kast of brandkast van Inofec.

Brandkasten kopen

Bestel uw brandkasten online via onze veilige webshop. We regelen het transport gratis vanaf onze thuisbasis in West-Vlaanderen, België. Onze eigen monteurs plaatsen uw nieuwe brandkast of kluis op het gelijkvloers, achter de eerste deur.

Meer dan alleen brandwerende kasten te koop

Dat onze brandkasten een zeer scherpe prijs hebben wist u reeds, maar wist u ook dat we naast ons aanbod brandkasten & kantoormeubelen ook metalen folderkasten, garderobekasten en draaideurkasten te koop aanbieden? Laat u verbazen door onze lage prijzen

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->