Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Postvakkenkasten

Uw interne post verdelen met structuur

Deze stevige metalen kasten of archiefkasten gebruikt u het best voor de verspreiding van uw interne post. Deze verloopt efficiënter wanneer deze centraal beheerd wordt. Een stalen vakkenkast zorgt voor meer structuur op kantoor; alle post wordt gecentraliseerd en kan per medewerker worden gelezen. Een postvakkenkast gebruikt men dus voornamelijk voor professionele en gestroomlijnde (interne) bedrijfscommunicatie. Ook op scholen worden postvakkenkasten gebruikt om bijvoorbeeld de taken van studenten in te leveren. De leerlingen of studenten kunnen deze dan in uw postbusje deponeren. Ontdek onze voordelige metalen postvakkenkasten met 10 of 14 vakken en plaats de vakkenkast op een centrale plaats in uw bedrijf of school. Ideaal voor aan de ingang, in uw magazijn of lerarenkamer.

Gratis levering en montage door professionals

Wij verrassen u nooit met onverwachte bijkomende kosten. U betaalt de prijs die u ziet, inclusief gratis levering, montage en plaatsing. Wij plaatsen uw nieuwe postkasten op de juiste plaats in uw bedrijfspand, zonder dat u hiervoor moet bijbetalen. Na de oplevering van de postkasten nemen onze bezorgers alle verpallingen mee, zodat u onmiddellijk gebruikt kan maken van uw nieuwe postvakkenkasten. Handig!

Opbergkasten voor alle functies

Naast postvakkenkasten biedt onze webshop ook het mooiste assortiment roldeurkasten, ladenkasten en lockers te koop aan. Vindt u niet wat u zoekt in onze online shop, of bent u op zoek naar een speciale uitvoering van een bureaumeubel? Onze ervaren adviseurs bekijken samen met u wat er mogelijk is en voorzien hierbij een gratis, vrijblijvende offerte.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->