Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

BeCommerce Lid

Inofec Kantoormeubelen is lid van BeCommerce en heeft succesvol het BeCommerce certificaat behaald.
U kan met andere woorden in alle veiligheid online bestellen met duidelijke leveringsvoorwaarden en garanties.

Het BeCommerce label is een belangrijk Belgisch keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via een webshop, catalogus, post en/of andere verkoopkanalen op afstand. Alle BeCommerce leden maken zich kenbaar door het BeCommerce keurmerk, dat enkel op de desbetreffende website mag geplaatst worden indien deze conform is aan de regels inzake gedrag en algemene voorwaarden. De consument kan er zeker van zijn dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven en dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving.


Kopen bij een webshop met het BeCommerce label betekent ten minste deze 5 zekerheden:BeCommerce label

  1. het is duidelijk met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf eenvoudig kan benaderen
  2. u koopt veilig en in alle privacy
  3. u heeft als particulier (B2C) 14 dagen bedenktijd
  4. u betaalt middels een veilige betalingsmethode
  5. u heeft recht op onafhankelijke geschillen- en klachtenbemiddeling

Om de klant de garantie te kunnen geven dat hij of zij veilig online kan winkelen, worden alle winkels die zijn aangesloten bij BeCommerce uitgebreid gescand op commercieel en financieel vlak.


BeCommerce en geschillen
Bedrijven die aangesloten zijn bij BeCommerce, zullen in de mate van het mogelijke alles doen om klachten correct te behandelen en op te lossen. Indien dit echter niet geheel volgens wens verloopt, voorzien onze Algemene Voorwaarden, BeCommerce in de mogelijkheid een geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie, BeCommerce zelf of een vergelijkbare onafhankelijk orgaan voor geschillen. De uitspraken van de Geschillencommissie BeCommerce zijn bindend; dit wil zeggen dat het bij BeCommerce aangesloten bedrijf zich dient te houden aan de uitspraak van de Geschillencommissie BeCommerce (tenzij het bedrijf de uitspraak binnen twee maanden ter toetsing aan de rechter heeft voorgelegd).

Download de BeCommerce gedragscode voor meer informatie over de statuten en reglementen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->