Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Arbo bureaustoelen

Koop uw ARBO bureaustoelen bij Inofec!

Bij Inofec ben je aan het juiste adres voor je ARBO bureaustoel doe voldoet aan de norm NEN-EN 1335. Wij beschikken over een ruim assortiment aan scherpe prijzen en met 5 jaar garantie. Daarnaast leveren wij ook gratis en geven we u indien gewenst ook gratis advies. Bent u dus op zoek naar een bureaustoel die goedgekeurd is volgens de ARBO reglementering, dan zit u bij ons letterlijk goed! In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van onze ARBO bureaustoelen. Bij iedere bureaustoel staan alle functies grondig beschreven. Ziet u uw toekomstige bureaustoel echter liever eerst eens in het echt? Geen probleem, kom dan langs in een van onze showrooms in Waregem, zodat u het zitcomfort van een ARBO-gekeurde bureaustoel aan de lijve kunt ondervinden.

Kenmerken van een ARBO bureaustoel

Wanneer mag een bureaustoel een ARBO bureaustoel genoemd worden? Kort samengevat: als er heel wat onderdelen van de bureaustoel verstelbaar zijn, bijvoorbeeld de zitting, rugleuning en armleggers. Hierdoor is een ARBO bureaustoel geschikt voor zowel zowat iedereen. Groot of klein, iedereen kan van dezelfde ARBO bureaustoel gebruik maken. Veel werkgevers kiezen dan ook voor een ARBO goedgekeurde bureaustoel. Zo kan iedere medewerker de bureaustoel naar zijn of haar behoeftes instellen en profiteren van optimaal zitcomfort, wat op zich weer zorgt voor minder gezondheidsklachten. Een win-win dus voor zowel werkgever als werknemer!

Eisen voor een bureaustoel ARBO goedgekeurd

Een ARBO bureaustoel dient dus goed verstelbaar te zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste eisen voor een ARBO bureaustoel op een rijtje gezet.

  • Zithoogte verstelbaar van 41-55 cm
  • Zitvlak minimaal 40 cm breed en 44 cm diep
  • Zitdiepte verstelbaar van 38-48 cm
  • Breedte rugleuning minimaal 36 cm en maximaal 46 cm
  • Lengte rugleuning 37 cm
  • Hoogte armleggers verstelbaar van 20-30 cm
  • Afmeting armleggers minimaal 5 cm breed en 20 cm lang
  • Synchroonmechaniek: simpel gezegd, deze mechaniek zorgt ervoor dat de zitting samen met de rugleuning meebeweegt, zodat je lichaam in elke zitpositie de juiste steun krijgt

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×