Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Garderobekasten

Bij Inofec heeft u al een garderobekast voor €159! Garderobekasten zijn praktisch voor het opbergen van kledij en persoonlijk materiaal van uw personeel, medewerkers of bezoekers. Onze voordelige garderobekasten zijn afsluitbaar met een kwalitatief sleutelslot, waarvan een reservesleutel meegeleverd wordt. Maak uw keuze uit garderobekasten met 2, 3, 4 of 6 deuren. Iedere garderobekast uit ons aanbod bevat een etikethouder en is binnenin uitgerust met 1 kledingstang met haken en minimum 1 uitneembare legplank.

Garderobekasten op maat

Naast onze online selectie garderobekasten & lockers, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw kleedkamer in te richten zoals u dat in gedachten heeft. We hebben een groot assortiment leverbare modellen waarbij u zelf het gewenste model en de gewenste kleur kan bepalen. Zoals steeds gratis geleverd en geplaatst tegen de laagste prijs!

Totaalinrichting van kleedkamers

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar om u bij te staan bij het inrichten van uw kleedkamers. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u professioneel ondersteunen bij de keuze van uw lockerkasten en aankleding van uw garderomberuimte. Maak vrijblijvend een afspraak via 056 61 52 04 of vraag vrijblijvend een gepersonalisserde offerte aan met gratis tekening op maat!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->