Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

INOSquare projectmeubilair

INOSquare projectmeubilair

De InoSquare meubellijn herbergt een minimalistische uitstraling die wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een "zwevend" topblad. De bureautafels zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, met of zonder aanbouw. Door zijn modulair karakter, passen deze bureaus in ieder kantoor. Bovendien creëert u één uniform geheel wanneer u de tafels combineert met de bijpassende kasten en ladeblokken. InoSquare is door zijn vele mogelijkheden zowel inzetbaar is in een operationele omgeving als in directiekantoren.


Vaste- en instelbare hoogte

De tafels van de serie InoSquare zijn verkrijgbaar met zowel een vaste hoogte als met een instelbare hoogte. De vaste bureaus hebben een standaard hoogte van 74 cm. De hoogte van de instelbare tafels varieert van 62 tot 85 cm. Hiermee voldoet deze laatste variant aan de geldende ARBO normeringen NEN 2449 en NPR 1813. Wij raden instelbare bureautafels aan als uw medewerkers dagelijks meerdere uren gebruik maken van het bureau. De gewenste werkhoogte is dan namelijk individueel in te stellen, waardoor u gezondheidsklachten aan bijvoorbeeld rug en nek voorkomt.


Onderstellen

Alle InoSquare tafels zijn uitgevoerd met een stevig 4-poots onderstel van metaal. De vierkante onderstellen van 60x60 mm zijn leverbaar in de kleuren wit (RAL 9010) en aluminium (RAL 9006). De onderstellen zijn voorzien van vloerdoppen om oneffenheden in de vloer op te vangen. Het zware traverse-systeem zorgt voor een zeer stabiele constructie. Naast de traditionele hoogtes is het ook mogelijk voor een statafel met hoog onderstel te kiezen. Ideaal als hoge vergadertafel voor informeel overleg.


Topbladen

De InoSquare-topbladen met een dikte van 28 mm zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: wit (RAL 9010), chateau eik en geborstelde eik. De bladen zijn vervaardigd uit hoogwaardig samengeperste spaanplaat. Om ze te beschermen tegen kleine krasjes is een melamine toplaag met kunststog stootrand aangebracht. Naast de bureautafels, aanbouwtafels, vergadertafels en ladeblokken is het ook mogelijk kantoorkasten te voorien van bijhorende topbladen. Handig!


Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen!Advies op maat

Bij kantoorinrichtingen komt er heel wat kijken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte. De hele InoSquare meubellijn is uit voorraad leverbaar en kan al binnen slechts 15 werkdagen bij u geleverd en geplaatst worden. Wist u trouwens dat u bij Inofec nooit betaalt voor de levering en plaatsing? Slim bekeken!

Gratis levering en montage

Alle INOSquare kqntoormeubelen in onze zebshop worden binnen 15 werkdagen gratis bij u afgeleverd. Naast onze snelle levering, wordt uw InoSquare bureau gratis door onze eigen mensen professioneel gemonteerd. Na de oplevering nemen onze bezorgers alle verpakkingsmateriaal mee, zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe bureau. Bovendien geniet u minimum 5 jaar garantie op alle artikelen uit onze webshop.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->