Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

INOUnivers kantoortafels

InoUnivers kantoortafels

InoUnivers staat voor slimme, modulaire vergaderoplossingen en kantoortafels voor een kleine prijs. U kunt deze kantoortafels gebruiken als bureautafels in uw kantoor, maar deze tafels zijn ook zeer geschikt als vergadertafels of kantinetafels. De serie bestaat uit kwalitatieve tafels met stalen buisframe in diverse afmetingen en uitvoeringen. Het is dan ook één van onze meest veelzijdige vergadertafel-series.


Slimme vergadermogelijkheden

De InoUnivers kantoortafels zijn leverbaar in diverse afmetingen als rechte- of trapeziumtafel. Door deze vormen te combineren is het mogelijk om grote vergaderopstellingen te creëren en zo de (vergader)ruimte optimaal te benutten. Bovendien zijn deze slijtvaste tafels voordelig geprijsd en makkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt voor gebruik als kantinetafel of bureautafel.


Onderstellen

De onderstellen bestaan uit een stevig stalen buisframe van 75 cm hoog met vierkante poten van 30 mm. Voor de kleur kan er gekozen worden uit zwart, aluminium en wit. De poten zijn voorzien van regelbare stelvoetjes, waarmee u de tafel bij eventuele oneffenheden stabiel kunt plaatsen.


Topbladen

De topbladen hebben een dikte van 22 mm en zijn voorzien van een melamine toplaag met rondom een PVC stootrand. De topbladen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren peer, appel en wit in twee vormen: een rechte tafel en een trapezium tafel. Op aanvraag is het mits meerprijs ook mogelijk topbladen van 28 mm te verkrijgen in de kleuren chateau eik en geborstelde eik. Neem voor prijzen en beschikbaarheid contact op met onze verkoopafdeling.


Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen!Advies op maat

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of pand komt behoorlijk wat kijken. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte, en dat bovendien geheel kosteloos. Mocht u het kantoormeubilair snel nodig hebben, geen enkel probleem. De gehele meubellijn INOUnivers is uit voorraad leverbaar en is zodoende al binnen slechts 15 werkdagen bij u te leveren.

Gratis levering en montage

Alle INOUnivers meubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 15 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle meubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe INOUnivers meubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe INOUnivers meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->