Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Diverse lijnen kantoormeubelen

Voor iedere inrichtingsvraag heeft Inofec Kantoormeubelen een passende lijn kantoormeubilair. Onze meubellijnen variëren van budgetvriendelijke kantoormeubelen tot en met speciale kantoorinrichting voor de directie. Alle meubelen uit deze lijnen, leveren wij gratis, indien op voorraad, binnen de 15 werkdagen bij u af. Bovendien wordt uw aankoop gratis gemonteerd en geniet u een productgarantie van minimum 5 jaar.

Advies op maat

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of pand komt behoorlijk wat kijken. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte, en dat bovendien geheel kosteloos. Mocht u het kantoormeubilair snel nodig hebben, geen enkel probleem. Al onze meubellijnen zijn uit voorraad leverbaar en zijn zodoende al binnen slechts 15 werkdagen bij u te leveren.

Gratis levering en montage

Alle meubellijnen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 15 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle meubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoormeubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe meubilair.

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->