Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Ontvangstbalies

  • Er zijn geen resultaten gevonden

De perfecte onthaalbalie om uw klanten welkom te heten

Het onthaal van uw professionele contacten is van groot belang voor uw bedrijf. Ook uw klanten zien als eerste uw inkom en receptie, waarmee u uiteraard graag een positieve indruk maakt. Een ontvangstruimte met een mooie receptiebalie is aangenaam om uw klanten en contacten professioneel te ontvangen en te woord te staan. Inofec Kantoormeubelen biedt u receptiebalies van goede kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. De INORato balie bijvoorbeeld, is vervaardigd uit hoge kwaliteitsmaterialen aan een voordelige prijs.

Totaalinrichting van uw ontvangstbalie en onthaal

Een ontvangstbalie aanschaffen loopt niet altijd van een leien dakje. Contacteer ons vrijblijvend voor een oplossing op maat. Onze ervaren adviseurs zijn één voor één specialisten in kantoorinrichting en helpen u graag bij het kiezen en samenstellen van de juiste balie. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en tekening op maat of vraag onze catalogus aan waarin wij u graag inspireren door onze totaalprojecten.

Levering & plaatsing gratis!

Alle balies die u in onze webshop bestelt, worden binnen de 15 werkdagen bij u op kantoor of, indien u dat wenst, bij u thuis afgeleverd. De balies worden bovendien gratis geleverd en gemonteerd door ons eigen montageteam. Op die manier kan u supersnel aan de slag en kan uw receptie opnieuw schitteren.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->