Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Ladenkasten

  • Er zijn geen resultaten gevonden

Uw documenten overzichtelijk bewaren in ladekasten

Vanaf nu hoeft u uw papieren niet meer op uw bureau te bewaren. Dankzij een stalen ladenkast van Inofec bergt u uw documenten en tekeningen netjes op. Voor vrijwel ieder papierformaat hebben wij bijpassende ladenkasten. Maak uw keuze uit de papierformaten A0, A1, A3 en A4. Om uw belangrijke documenten in alle veiligheid te kunnen opbergen, zijn de ladekasten A0, A1 en A3 voorzien van een stevig slot. Uw papieren documenten worden dus steeds veilig opgeborgen. Maak uw keuze uit onze verschillende kleuren; aluminium, grijs en zwart.

Levering van uw nieuwe ladenkasten

De levering van uw nieuwe ladekasten is helemaal gratis. Binnen de 15 werkdagen leveren wij de kasten af bij u op kantoor, op school of bij u thuis. We nemen vooraf contact op om een dag van levering af te spreken. Onze eigen installateurs zorgen er voor dat de ladenkasten op de gewenste plaats komen. Als de monteurs klaar zijn, nemen ze alle verpakkingsmateriaal terug mee. Kortom, u heeft geen rommel meer en de ladekasten zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Naast bovenstaande ladekasten heeft Inofec nog veel meer kantoormeubelen. De ladekasten zijn een onderdeel van het totale assortiment stalen opbergkasten, waaronder roldeurkasten, ladeblokken, lockers en dossierkasten. Wij leveren ook meubilair voor specifieke ruimtes, zoals scholen, cafetaria's en recepties. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten meubelen die geschikt zijn voor ieder bedrijf.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->