Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Trend roldeurkasten

Trend roldeurkasten bestaan uit een stalen romp, afgewerkt met een krasbestendige epoxylak en zijn voorzien van stelvoetjes om oneffenheden op te vangen. De verticale kunststof lamellen hebben een magnetische sluiting. U sluit de kast eenvoudig af d.m.v. het cylinderslot (2 sleutels meegeleverd). U richt de kast zelf eenvoudig in met: uittrekbare- of verstelbare legborden, uittrekframes en lades.

Alles voor de inrichting van uw Trend roldeurkast!

De legborden zijn zowel geschikt voor de archivering van ringmappen als voor het inhangen van A4 hangmappen. De uittrekframes bieden ruimte aan zowel A4 als folio hang-mappen. Ook uittrekbare legborden en uittreklades zijn verkrijgbaar voor de Trend roldeurkast. Trend kasten zijn leverbaar in de diverse standaard afmetingen, de breedte variërend van 80 tot 120 cm en de hoogte van 49 tot 198 cm. in de kleuren wit, aluminium en zwart. U kan uw Trend roldeurkast met andere woorden volledig naar uw eigen smaak inrichten!

Voor extra informatie verwijzen we u graag door naar onze catalogus.

Gratis geleverd met professionele plaatsing

De Trend roldeurkasten worden binnen de 15 werkdagen gratis op uw kantoor of bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd indien voorradig. 2 dagen voor de levering contacteert een Inofec medewerker u om de levering in te plannen, ter controle neemt hij of zei samen met u uw bestelling door. Op het tijdstip van levering dient u enkel nog aan te geven waar we uw nieuwe roldeurkasten mogen plaatsen. Bovendien zorgen onze installateurs dat er na de montage geen verpakkingsmateriaal bij u wordt achtergelaten. Zo maakt u direct gebruik uw nieuwe Inofec Trend roldeurkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->