Bureaus kopen

Bureaus online kopen aan de scherpste prijzen!

Het mooiste aanbod bureaus vindt u in onze webshop! Als u een nieuw bureau koopt is het belangrijk dat u nadenkt over het design, de prijs en de functie. Wij hebben verschillende meubellijnen die ieder hun eigen stijl en prijs hebben. Kies voor INOSquare of INOSmart voor een strakke vormgeving. De bureautafels van deze meubellijnen zijn in verschillende kleuren leverbaar (zowel het topblad als het onderstel). Wanneer u een goedkoop alternatief zoekt is INOStandaard de meubellijn bij uitstek. U heeft al een INOStandaard bureautafel voor €89,50.

Gratis bij u geleverd en gemonteerd

Alle meubelen die u bij Inofec online bestel worden gratis bij u afgeleverd en gemonteerd. U betaalt met andere woorden exact het bedrag dat we adverteren, zonder extra kosten en mét een volledige service. Onze planningsdienst neemt twee dagen voor de levering van uw online bestelling contact met u op om een tijdstip van levering vast te leggen. Ons eigen team van bezorgers zet uw bureau volledig in elkaar en zorgt ervoor dat deze op de juiste plaats komt te staan. Na de plaatsing en oplevering nemen wij al het verpakkingsmateriaal terug mee, zodat dit milieuvriendelijk verwerkt kan worden. Uw kantoor wordt proper achtergelaten en uw nieuwe bureau is klaar voor gebruik. Bovendien geniet u steeds een garantie van minimum 5 jaar.

3D tekening

 

Bureaus

Bureautafels

Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus

Directiebureaus

Directiebureaus

Klaptafels

KlaptafelsDiverse kantoormeubelen


Inofec is niet alleen dé specialist in bureaus, we bieden u ook een zeer grote keuze aan bureaustoelen, archiefkasten en kantoorstoelen. Ons assortiment stelt u in staat zelf iedere ruimte on uw kantoorpand in te richten. Dankzij de gratis montage en plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken over het monteren van kasten, stoelen en tafels. We hebben voor iedere ruimte een oplossing, hetzij uw kantoor, receptie of vergaderzaal. Bij Inofec zit u goed! Vindt u niet wat u nodig hebt? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 056 61 52 04. Onze team van ervaren adviseurs kan u steeds een gepersonaliseerde oplossing op maat bieden.