Elektrische zit-sta bureaus

Toon 1 - 7 van 7
Meer filters
Actie
Inofec
Zit-sta tafel Ergo
€669,50 €439,50
€531,80 Incl. btw
Actie
Inofec
Zit-sta tafel Ergo Max
€799,50 €609,50
€737,50 Incl. btw
Actie
Home Office zit-sta bureau 120x60 cm
€559,50 €425,00
€514,25 Incl. btw
Inofec
Zit-sta hoekbureau Ergo
€929,50
€1.124,70 Incl. btw
Inofec
Zit-sta hoekbureau Ergo Max
€999,50
€1.209,40 Incl. btw
Inofec
Duo zit-sta tafel Ergo Max
€1.479,00
€1.789,59 Incl. btw
MDD
Zit-sta hoekbureau Mito
€5.139,50
€6.218,80 Incl. btw

Wat is een zit-sta bureau?

Een zit-sta bureau is een bureau dat elektrisch of met een slinger in hoogte verstelbaar is, waardoor u er zowel zittend als in staande positie gebruik van kan maken. De elektrisch verstelbare zit-sta bureaus zijn het populairst, omdat u met één druk op de knop de juiste hoogte kan instellen. Elektrische uitvoeringen zijn bij Inofec ook verkrijgbaar met een memory-display, waarop u tot vier verschillende hoogtes kan programmeren. Hierna volstaat een simpele druk op de knop om het zit sta bureau automatisch aan te passen op exact de hoogte die ingesteld werd, elke keer opnieuw! Dit zorgt er voor dat u doorheen de dag meerdere malen vlot kan afwisselen tussen zittend en staand werken, wat tal van fysieke en mentale voordelen met zich meebrengt.

De voordelen van een zit-sta bureau

Het gebruik van een verstelbaar zit-sta bureau stimuleert u tot meer beweging tijdens het werken. Door middel van een gebruiksvriendelijk systeem in het onderstel kunt u deze tafel in de hoogte verstellen, waardoor deze werkplek ideaal is om zowel zittend als staand te werken, met minder vermoeidheid en rugklachten als gevolg. Hierdoor zal uw productiviteit aanzienlijk verhogen. Een zit-sta tafel is vaak niet duurder dan een vast bureau en heeft onder normale omstandigheden en bij normaal gebruik geen extra onderhoud nodig. 

Ideale partner bij flexwerken

Elektrisch verstelbare zit-sta tafels zijn perfect in te zetten als flexwerkplekken. De gebruiker van de werkplek kan telkens met één druk op de knop de gewenste hoogte van de bureautafel aanpassen. Een zit/sta werkplek is een must voor meer beweging op het werk.

Uw zit-sta bureau correct instellen

Natuurlijk is het belangrijk om de hoogte van uw electrisch zit-sta bureau correct in te stellen. Wanneer u neerzit, dient de bovenkant van het bureaublad gelijk te komen met de bovenkant van uw armleuningen. Uw onderarmen moeten naadloos op beiden kunnen rusten, waarbij uw ellebogen een hoek van minstens 90° vormen. Zorg er ook voor dat uw schouders steeds ontspannen zijn. Staat u recht achter uw zit-sta bureau? Streef ook dan naar dezelfde houding van uw armen en schouders. Zorg er voor dat u niet op het bureau gaat leunen.

Diverse afmetingen en kleuren

De zit-sta tafels zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De afmetingen variëren van 120x80cm tot en met 180x80cm. Het onderstel is leverbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit en de topbladen zijn te bestellen in appel, peren en wit.