Thuiswerkplek inrichten?

Thuis op dezelfde ergonomische manier werken zoals op je werkplek.

Toon 1 - 6 van 6
Meer filters
Actie
Inofec
Zit-sta tafel Ergo
€669,50 €439,50
€531,80 Incl. btw
Actie
Inofec
Zit-sta tafel Ergo Max
€799,50 €609,50
€737,50 Incl. btw
Actie
Home Office zit-sta bureau 120x60 cm
€559,50 €425,00
€514,25 Incl. btw
Inofec
Bureautafel Smart
€275,00
€332,75 Incl. btw
Inofec
Stel je thuiswerkplek samen
€699,50
€846,40 Incl. btw
Perfecta
Veneto tafel
€899,50
€1.088,40 Incl. btw

Thuiswerkplek inrichten

Thuiswerkplek inrichten? Bij Inofec helpen we je bij het ergonomisch verantwoord thuiswerken. Een juiste zithouding en een goed instelbare bureaustoel kunnen al zorgen voor vermindering van lichamelijke klachten als nekpijn en rugpijn. Het is belangrijk om volgens de ARBO normen te werken, vooral in een periode waarin er steeds meer thuisgewerkt zal worden!

Eén dag of meerdere dagen thuiswerken per week is in 2020 enorm gegroeid. Ontstaan uit noodzaak, maar inmiddels zijn wij er allemaal aan gewend en zien we er ook de voordelen van. We zijn geen tijd kwijt met woon-werk verkeer, tussendoor kunnen we samen lunchen met bijvoorbeeld partner en kids of de hond uitlaten. Oftewel een fijne afwisseling tussen de werkzaamheden door.

Ook als werkgever zijn er voordelen.

• Medewerkers of collega's hoeven minder te reizen (reiskosten);
• Kantoren hoeven niet meer zo groot te zijn, zodat alle medewerkers op locatie kunnen werken;
• Ook qua onderhoud en verwarming van deze dure vierkante meters daalt.

Thuiswerken wordt steeds populairder, maar in veel gevallen wordt er nog steeds vanuit huis gewerkt vanuit de woonkamer aan de eettafel. Een eettafel stoel zit comfortabel, maar als je hier 8 uur op een dag op moet zitten gaat dit om den duur ernstige gevolgen kunnen hebben voor bijvoorbeeld je nek of rug. Werk thuis aan een ARBO goedgekeurd bureau of een ARBO goedkeurde bureaustoel, waarmee je zorgt voor een gezonde zithouding en ook nog eens de arbeidsproductiviteit hoog kunt houden!

Thuiswerkplek in richten

Je thuiswerkplek inrichten doe je samen met Inofec. Wij hebben onze collectie in deze categorie samengesteld voor de thuiswerkers onder ons. Je moet bij het inrichten van je thuiswerkplek natuurlijk rekening houden met de ruimte die beschikbaar is om je bureau en bureaustoel te plaatsen. Daarnaast moet je voor jezelf nagaan of je nog meer accessoires of tafels / stoelen nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld werken met 2 beeldschermen of heb je een ladekast nodig? Moet je plek hebben voor een toetsenbord en muis of werk je enkel vanaf je laptop? Werk je ook in de avonduren en heb je hiervoor een bureaulamp nodig, hou dan rekening met de grootte van het bureautafelblad zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Om voldoende ruimte te hebben, adviseren we je om in ieder geval een bureau te nemen van minimaal 160cm breed en 80cm diep. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor alle benodigdheden om productief vanuit thuis te werken vanaf je eigen thuiswerkplek! Heb je hulp nodig bij het inrichten van je thuiswerkplek? Neem dan contact op met onze experts en we helpen je direct!

Bureaustoel ergonomisch thuiswerken

Een ARBO goedgekeurde bureaustoel is belangrijk als je veel vanuit huis zult werken. Comfortabel zitten is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor het humeur en de concentratie. Zorg voor een bureaustoel met voldoende instelfuncties. Zo dient een bureaustoel in hoogte verstelbaar te zijn, dienen de armleuningen ook aanpasbaar te zijn en is een synchroon mechanisme een functie die niet mag ontbreken. Om het af te maken, kun je ervoor kiezen om een thuiswerk bureaustoel te kopen waarbij je de zitdiepte kunt instellen.

Bureau voor thuiswerkplek

Mocht ergonomie hoog in het vaandel staan bij jou, dan kun je kiezen voor een zit-sta bureau als je je thuiswerkplek gaat inrichten. Deze hebben een hogere aanschafwaarde, maar verdienen hun geld op korte termijn terug doordat je zowel zittend als staand aan het werk kunt gaan. Tijdens een werkdag dien je voldoende beweging te hebben en binnen veel organisaties (en ook thuis) wordt dat nogal eens vergeten. De keuze voor een zit sta bureau voor thuis zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om van houding te veranderen op je werkdag. Hiermee blijf je fitter aan het werk en zul je merken dat dit op lange termijn ook zorgt voor minder nek- en rugklachten! Bekijk onze bureau voor thuiswerkplek mogelijkheden online of kom langs in onze showroom