Projectinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor de volledige inrichting van uw kantoor? Inofec Kantoormeubelen begeleidt u van het begin tot en met de oplevering van uw projectmeubilair. We bieden een zeer compleet assortiment dat wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u bepalen we de juiste producten voor uw kantoor. Uw wensen stemmen wij af op de producten die wij aanbieden. Zo kunt u kiezen uit diverse bureaus, stoelen en kasten. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze 3.500 m2 grote showroom.

Offerte en tekening op maat


Wanneer wij samen met u een traject ingaan, zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Onze verkoopadviseurs gaan graag samen met u rond de tafel zitten om uw project te bespreken en naar uw wensen te luisteren. Zodra deze wensen bekend zijn, zal één van onze verkoopadviseurs een offerte en tekening voor uw projectinrichting maken. Dit vaak al binnen 24 uur. Wij kunnen voor u ook een tekening in 3D maken, zodat u gelijk kunt zien hoe de ruimte wordt ingevuld.

Onderscheidende eigen meubellijnen


Inofec onderscheidt zich door het aanbieden van diverse meubellijnen zodat uw projectinrichting één geheel vormt. Voor iedere wens hebben wij een bijpassende meubellijn. Kiest u voor een strak design, dan hebben wij de InoSquare en InoSmart meubellijnen. Voor een betaalbare oplossing hebben we de InoStandaard lijn. Voor een directiekantoor bieden we de InoDelta meubellijn. Vaak wordt er bij projectmeubilair naar specifieke zaken gevraagd

 

Catalogus

Catalogus

Showroom

Showroom

Referenties

Referenties

Meubellijnen

MeubellijnenComplete kantoorinrichting


Wanneer u het kantoor opnieuw gaat inrichten met nieuwe kantoormeubelen, dan komt daar nog heel wat bij kijken. Niet alleen de kantoormeubelen zijn belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de vloer, muren en bekabeling. Wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting? Dan kunnen we beroep doen op ons uitgebreide netwerk van professionele partners voor maatwerk, glazen wanden, vloerbekleding, schilder en decoratiewerken, gordijnen... Hierdoor kan Inofec hét aanspreekpunt bij uitstek zijn voor uw totaalinrichting.

Gratis levering en montage


U hoeft van ons geen bijkomende kosten te verwachten. Alle producten en projecten worden namelijk gratis geleverd en gemonteerd. Daarnaast plaatsen onze bezorgers de kantoormeubelen op de juiste locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe projectmeubilair in een opgeruimd kantoor. Een groot deel van ons assortiment kunnen wij leveren binnen 15 werkdagen. Voor grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken.