Toon 1 - 11 van 11
Meer filters
Flipover papier 100 vel
€53,50
€64,74 Incl. btw
Legamaster
Combibord Standaard
€99,50
€120,40 Incl. btw

Alles voor de geslaagde presentatie

Een geslaagde presentatie geven doet u op projectieschermen, magnetische whiteboards of flip-overs van Inofec. Maak vandaag uw keuze uit ons speciaal voor u uitgekozen assortiment! Wij bieden u gelakte en geëmailleerde whiteboards in verschillende afmetingen. Voor intensief gebruik als bv. schoolbord raden wij u onze geëmailleerde whiteboards aan. Deze zijn duurzamer dan gelakte whiteboards, beter bestand tegen krassen en ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kantelborden zijn ten opzichte van de andere borden verrijdbaar en recto-verso beschrijfbaar. Vergeet bij aankoop van een bord geen stiften, markers en wisser bij te bestellen.

Presentatiemateriaal online kopen is snel en gratis geleverd

Al het presentatiemateriaal in onze online webshop leveren we binnen de 15 dagen bij u thuis af. Ons transport-team levert alle presentatiemiddelen bovendien geheel gratis. De kantelborden en flip-overs worden gebruiksklaar geleverd. U dient enkel aan te geven waar het presentatiemateriaal geleverd mag worden en de bezorgers verzorgen de rest. De whiteboards, prikborden en combiborden echter, worden ongemonteerd in de verpakking geleverd. Hier dienen namelijk gaten voor geboord te worden in de muur en dit dient u zelf te doen.

Meer dan compleet aanbod meubelen

Naast presentatiemateriaal heeft Inofec Kantoormeubelen nog vele andere mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Met het uitgebreide assortiment kantoormeubelen van Inofec kunt u uw volledige kantoor inrichten. Of u nu op zoek bent naar meubelen voor uw receptie, kantine, vergaderzaal of wachtkamer, Inofec biedt het allemaal. Van receptiemeubilair tot kantinestoelen, en van vergadertafels tot wachtkamerbanken. Indien gewenst komen onze ervaren adviseurs graag bij u langs voor advies bij uw kantoorinrichting. Op basis van uw input en de beschikbare ruimtes werken wij graag een voorstel uit dat aansluit bij uw eisen en wensen.