Betrouwbare webshop voor kantoormeubilair

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop voor uw kantoormeubilair? Dan hebt u deze nu gevonden! Bij Inofec Kantoormeubelen vind je een webshop boordevol bureaustoelen, bureaus, archiefkasten en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles. Alle producten uit onze webshop worden namelijk helemaal gratis bij u geleverd en gemonteerd*. Na levering nemen we ook alle verpakkingen terug mee, waardoor u meteen uw nieuwe kantoormeubelen in gebruik kan nemen. En dat gebeurd allemaal door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring!

*tenzij anders aangegeven. Kost voor levering op verdiep kan van toepassing zijn.

Trusted shops keurmerk

Omdat we het belangrijk vinden om u een veilige webshop aan te bieden, hebben we er een erezaak van gemaakt om het Trusted Shops keurmerk te behalen. Trusted Shops is één van de leidinggevende Europese certificeringen op het vlak van veilige webshops en we zijn dan ook trots dat we dit certificaat behaald hebben. Maar welke voordelen biedt dat nu eigenlijk voor u?


1. Kopersbescherming:
Al uw bestellingen zijn gratis verzekerd tot €2.500,- ongeacht de betaalmethode.

2. Keurmerk:
Na een grondige screening kregen we het trusted shops keurmerk toegewezen. Dit keurmerk wordt enkel toegekend aan betrouwbare webshops met uitstekende service.

3. Reviews:
Al onze klanten kunnen na aankoop een beoordeling achterlaten, en deze kan u allemaal lezen.

Trusted shops

 

Archiefkasten

Archiefkasten

Bureaus & tafels

Bureaus & tafels

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Kantoorstoelen

Kantoorstoelen

Receptie

Receptie & soft seating

Scheidingswanden

Scheidingswanden

Catalogus

Catalogus

Showroom

Showroom


Gratis levering en montage


U hoeft van ons geen bijkomende kosten te verwachten. Alle producten en projecten worden namelijk gratis geleverd en gemonteerd. Daarnaast plaatsen onze bezorgers de kantoormeubelen op de juiste locatie. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe projectmeubilair in een opgeruimd kantoor. Standaard leveren wij binnen 15 werkdagen. Voor het grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken.