Scheidingswanden

Ruim aanbod scheidingswanden

Inofec beschikt over een uitgebreid assortiment scheidingswanden. Een scheidingswand is de ideale oplossing om een kantoor flexibel in te delen. Het is tegelijk ook het perfecte hulpmiddel om meer privacy te creëren voor medewerkers. Binnen ons assortiment vind je mobiele scheidingswandenstaande scheidingswanden en een opzetwanden voor op het bureau. Gezien de vele variaties voor scheidingswanden, lichten wij graag de mogelijkheden persoonlijk toe. Neem hiervoor zeker contact op met onze verkoopsafdeling.

Verschillende varianten

De staande en mobiele scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Wanneer je meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen in een kantoor, adviseren we om te kiezen voor koppelbare scheidingswanden. Alle scheidingswanden en opzetwanden zijn in verschillende afmetingen leverbaar. En of je nu een scheidingswand in wit, zwart of oranje zoekt: we bieden ook scheidingswanden in talloze kleuren.

Aandacht voor akoestiek

Wanneer de akoestiek niet optimaal is, merk je dat direct. Als men tegen elkaar praat in een ruimte met een slechte akoestiek, zal het geluid galmen, wat zeer storend kan zijn. Zeker in een werkomgeving is dat een ongewenste situatie. Gelukkig is het probleem met de juiste middelen snel op te lossen.

Een slechte akoestiek in een ruimte waar gewerkt wordt, kan een hoop nadelige gevolgen hebben. Het galmen van geluid heeft invloed op het concentratievermogen van mensen. Het kan als ‘herrie’ worden ervaren, waardoor de aandacht minder bij het werk gehouden kan worden. Langdurig werken in een dergelijke omgeving verhoogt – ongemerkt – ook het stressniveau van de medewerkers, met uiteindelijk mogelijk ziekteverzuim tot gevolg. Een situatie die werkgevers te allen tijde moeten zien te voorkomen.

De oplossing: geluiddempende wanden

Een scheidingswand en opzetwand is ook te bestellen als akoestische scheidingswand. Akoestische wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor dragen deze geluiddempende wanden bij aan een goede akoestiek in de ruimte.

Lage scheidingswand

Een opzetwand is eigenlijk een lage scheidingswand voor op het bureau, die je tussen twee bureaus in plaatst om meer rust en privacy op de werkplek te creëren. Onze opzetwanden zijn ook verkrijgbaar in akoestische versie. Deze uitvoering filtert het geluid wat erin terecht komt en zorgt dat het niet door de hele ruimte terugkaatst, wat leidt tot een prettigere akoestiek op kantoor.

Scheidingswand kopen

Iedere scheidingswand en opzetwand die je in onze webshop vindt, is binnen 15 werkdagen leverbaar. Heb je een specifieke wens met betrekking tot een scheidingswand of opzetwand voor jouw kantoor? Neem dan contact op met onze verkoopsafdeling. Voor ieder inrichtingsvraagstuk biedt Inofec Kantoormeubelen een oplossing.

Gebruiksklare levering van jouw scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen levert alle scheidingswanden en opzetwanden voor jouw kantoor volledig gebruiksklaar. Dit betekent dat jouw nieuwe wanden netjes op hun plaats worden gemonteerd. Je hoeft enkel aan te geven op welke locatie en in welke kantoren de scheidingswanden en/of opzetwanden geleverd mogen worden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden. Levering van scheidingswanden is mogelijk binnen 15 werkdagen!