Receptie & soft seating

Een volledige receptieruimte

Uw receptieruimte voordelig en compleet inrichten met de mooiste ontvangstmeubilair? Het kan dankzij ons uitgebreid assortiment receptiemeubilair. De Inofec receptiemeubelen hebben een hoge graat van afwerking en worden vervaardigd uit duurzame, makkelijk te onderhouden materialen. Ons online aanbod omvat onder meer ontvangstbalies, receptiezetels, wachtkamerstoelen en ontvangststoelen. Ons receptiemeubilair is op maat leverbaar in diverse modellen en afmetingen. Aan uw onthaal mag een comfortabele zithoek of loungeruimte niet ontbreken. Ontdek ook onze receptiebanken, comfortabele receptiezetels en folderkasten voor uw wachtkamer.

Gratis geleverd en gemonteerd

Ons online assortiment biedt u tal van mogelijkheden om uw receptieruimte in te richten. Al het receptiemeubilair is uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld), u kan dus al binnen 15 werkdagen over uw nieuwe receptiemeubelen beschikken. Bovendien kan u rekenen op een snelle gratis levering én gratis montage op de door u bepaalde plaats en tijdstip.

Receptie laten inrichten

Uw onthaal is het eerste wat potentiële klanten, sollicitanten of uw personeel zien wanneer zij uw bedrijf voor het eerst binnenstappen. Het is belangrijk dat deze eerste indruk positief wordt ervaren. Inofec Kantoormeubelen is gespecialiseerd in volledige bedrijfsinrichtingen en helpt u graag bij de realisatie van uw bedrijfsreceptie.

Een voordelig assortiment kantoormeubelen

Naast diverse receptiemeubelen levert Inofec honderden andere kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse stalen kasten, zoals draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan van vergadertafels en vergaderstoelen. Ook voor de aankleding van uw kantoorruimtes, spreekkamers en directiekantoren is Inofec uw partner. Geen probleem, op basis van uw input werken onze verkoopadviseurs graag een passend inrichtingsvoorstel voor u uit. Dit kan bij u op locatie, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om het kantoormeubilair zelf te aanschouwen en uitproberen.