Over ons

Op zoek naar kantoormeubelen en/of schoolmeubilair?

Inofec levert in België al meer dan 20 jaar een breed assortiment van meer dan 1000 kantoor- en schoolartikelen aan een steeds groeiende klantenkring. Opgericht in 1986 in Nederland, kwam Inofec in 2001 ook naar België. Inmiddels bestaat ons Belgisch team uit meer dan 30 medewerkers. Wij behandelen onze klanten steeds zoals we zelf behandeld willen worden.

Geïnteresseerd in design kantoor- en projectmeubilair? Ontdek ons aanbod online of kom naar onze showroom. Inofec staat steeds in voor de verkoop van kantoormeubiliair en het inrichten van uw werkplaats.

Onze showroom in Tielt biedt u 3.500m2 om onze kantoormeubelen en schoolmeubelen eens goed te bekijken. Ga gerust proefzitten, ervaar de kwaliteit en laat u onmiddellijk adviseren. Ook scholen zijn bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk advies, iets voor u?

Wij geven uw wensen alle ruimte en begeleiden u en uw project van A tot Z. Kom eens langs in onze 3.500 m2 grote showroom en ontvang vrijblijvend advies van onze projectadviseurs, of vraag hen om een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Wij staan steeds ter uwer beschikking om u te helpen met al uw inrichtingsplannen. Ook wanneer u op zoek bent naar advies voor een totaalproject, kunt u ons vrijblijvend bellen op 056 61 52 04 of een mail sturen naar [email protected]. Wij kunnen u een gratis offerte en tekening volledig op maat aanbieden!

Genieten van gratis levering en gratis montage?

Inofec beschikt over een eigen transportservice met eigen bezorgers/monteurs. Hierdoor kunnen we u een optimale en snelle service bieden. Elke dag rijden onze vrachtwagens door België en Nederland om alle bestellingen stipt en volgens afspraak af te leveren. Wij bieden u steeds de beste service aan en nemen na oplevering alle verpakkingsmateriaal terug mee. Op al onze kantoormeubelen geniet u bovendien van een garantie van minimum 5 jaar!