Toon 1 - 24 van 48
Meer filters
Inofec
Garderobekast 3-deurs
€299,50
€362,40 Incl. btw
Inofec
Garderobekast 4-deurs
€289,00
€349,69 Incl. btw
Inofec
Garderobekast 2-deurs
€229,50
€277,70 Incl. btw
Inofec
Postvakkenkast 10 vakken
€415,00
€502,15 Incl. btw

Ook voor schoolkasten kunt u bij Inofec Kantoormeubelen terecht

Schoolmateriaal opbergen start met een Inofec schoolkast. Tegenwoordig worden er op veel scholen lockers geplaatst voor het wegbergen van schoolgerei en sportmateriaal. Door de plaatsing van een lockerkast of garderobekast creëert u eenvoudig extra opbergruimte voor uw leerlingen en studenten. Inofec Kantoormeubelen biedt u een grote keuze metalen kleerkasten, garderobekasten en lockers die speciaal geschikt zijn voor de plaatsing in schoolgangen en kleedkamers. Daarnaast bestaat ons aanbod schoolkasten nog uit een resem draaideurkastenroldeurkastenschuifdeurkasten en ladekasten. Opgeruimd staat netjes!

Schoolkasten gratis geleverd en gemonteerd

Alle schoolkasten worden gratis gebruiksklaar opgeleverd door het Inofec plaatsingsteam. Alle schoolkasten worden op de juiste locatie, in heel België, afgeleverd en in elkaar gezet. Onze installateurs nemen de verpakkingen van de kasten terug mee om achteraf op een milieuverantwoorde wijze te kunnen verwerken. Na de plaatsing kan u uw nieuwe schoolkasten direct in gebruik nemen.

Meest complete aanbod voor school en kantoor

Op zoek naar een compleet assortiment kantoormeubelen en schoolmeubilair? Dankzij het Inofec meubilair richt u voordelig en kwalitatief uw hele school in. Naast onze schoolkasten zijn we u ook van dienst met onze schooltafels, schoolstoelenbureautafelsarchiefkasten en scheidingswanden. Ook voor de inrichting van uw bedrijf denken wij graag met u mee voor de juiste invulling van uw ruimtes. Onze adviseurs werken vrijblijvend een gepast inrichtingsvoorstel voor u uit met bijbehorende offerte. Voor nieuw meubilair voor uw school bent u bij Inofec dus aan het juiste adres.