Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Scheidingswanden

  • Er zijn geen resultaten gevonden

Aandacht voor akoestiek

Wanneer de akoestiek niet optimaal is, merk je dat direct. Als men tegen elkaar praat in een ruimte met een slechte akoestiek, zal het geluid galmen, wat zeer storend kan zijn. Zeker in een werkomgeving is dat een ongewenste situatie. Gelukkig is het probleem met de juiste middelen snel op te lossen.

Een slechte akoestiek in een ruimte waar gewerkt wordt, kan een hoop nadelige gevolgen hebben. Het galmen van geluid heeft invloed op het concentratievermogen van mensen. Het kan als ‘herrie’ worden ervaren, waardoor de aandacht minder bij het werk gehouden kan worden. Langdurig werken in een dergelijke omgeving verhoogt – ongemerkt – ook het stressniveau van de medewerkers, met uiteindelijk mogelijk ziekteverzuim tot gevolg. Een situatie die werkgevers te allen tijde moeten zien te voorkomen.

De oplossing: geluiddempende wanden

Een scheidingswand en opzetwand is ook te bestellen als akoestische scheidingswand. Akoestische wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor dragen deze geluiddempende wanden bij aan een goede akoestiek in de ruimte.

Lage scheidingswand

Een opzetwand is eigenlijk een lage scheidingswand voor op het bureau, die je tussen twee bureaus in plaatst om meer rust en privacy op de werkplek te creëren. Onze opzetwanden zijn ook verkrijgbaar in akoestische versie. Deze uitvoering filtert het geluid wat erin terecht komt en zorgt dat het niet door de hele ruimte terugkaatst, wat leidt tot een prettigere akoestiek op kantoor.

Scheidingswand kopen

Iedere scheidingswand en opzetwand die je in onze webshop vindt, is binnen 15 werkdagen leverbaar. Heb je een specifieke wens met betrekking tot een scheidingswand of opzetwand voor jouw kantoor? Neem dan contact op met onze verkoopsafdeling. Voor ieder inrichtingsvraagstuk biedt Inofec Kantoormeubelen een oplossing.

Gebruiksklare levering van jouw scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen levert alle scheidingswanden en opzetwanden voor jouw kantoor volledig gebruiksklaar. Dit betekent dat jouw nieuwe wanden netjes op hun plaats worden gemonteerd. Je hoeft enkel aan te geven op welke locatie en in welke kantoren de scheidingswanden en/of opzetwanden geleverd mogen worden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden. Levering van scheidingswanden is mogelijk binnen 15 werkdagen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->