Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Scheidingswanden

Uitgebreid aanbod scheidingswanden

De design scheidingswanden van Inofec stellen u in staat uw bureau flexibel in te delen. Daarnaast zijn onze accoustische scheidingswanden geluidsabsorberend wat een positieve invloed heeft op de omgevingsgeluiden in uw kantoorruimte. Eén of meerdere scheidingswanden zijn de ideale oplossing om goedkoop en snel meer privacy te creëren voor uw medewerkers en personeel. Het Inofec assortiment bestaat uit mobiele scheidingswanden, staande scheidingswanden en opzetwanden. De opzetwanden kunt u uitbreiden deze accessoires.

Voordelen en types scheidingswanden

Een scheidingswand van Inofec loopt niet tot het plafont (max. 181 cm hoog), heeft een dikte van 4,5 cm en is uit ons magazijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, lichtgrijs, rood, groen, blauw, beige. Ons gamma lichte scheidingswanden is ideaal voor toepassing in de horeca, het onderwijs, ziekenhuizen en kantoren. Verplaatsbare akoestische scheidingswanden op wielen maken uw interieur geluidsabsorberend, genieten een strak design en kosten slechts ietsje meer dan niet-akoestische wanden. Naast een flexibele scheidingswand biedt ook een opzetwand meer akoestisch comfort en persoonlijke bewegingsvrijheid. Opzetwanden worden bevestigt op bureaus en worden vaak gebruikt voor callcenters en grote kantoorruimtes. Ze worden niet op maat gemaakt, maar worden aangeboden in de afmetingen van standaard bureautafels en kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

Scheidingswanden online

Eén scheidingswand kopen of meerdere scheidingswanden te koop aangeboden? Scheidingswanden kopen doet u veilig, snel en aan de beste prijzen in onze online shop. Ons ervaren logistiek team en team van monteurs doen de rest,... helemaal gratis! Naast ons aanbod scheidingswanden, bieden wij u ook andere oplossingen om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Kom in onze showroom onze floor-to-ceiling akoestische panelen ontdekken, alsook de akoestische panelen die u magnetisch aan de achterkant van uw archiefkasten kunt bevestigen. Contacteer ons vrijblijvend voor prijzen, beschikbaarheid en gepersonaliseerde oplossingen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×