Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Ladeblokken

De ladeblokken van Inofec als aanvulling bij uw meubellijn

Ladeblokken op wielen uit metaal gebruikt men op werkplekken om papieren, hangmappen en schrijfmateriaal op te bergen. Onze metalen ladeblokken of rolblokken, zijn kasten op wieltjes die leverbaar zijn in kleuren analoog aan onze bureaus. Kies  ladeblokken met 2 laden indien u hangmappen wens te gebruiken; de onderste lade is dan groter of ladeblokken met 3 laden voor het opbergen voor allerhande bureaumateriaal. Bestel uw mobiele ladeblokken in onze online webshop en krijg de levering gratis!

Online ladeblokken worden gratis geleverd

Omdat we service bij Inofec zeer belangrijk vinden, leveren én monteren wij al uw bestelde kantoormeubelen gratis. Indien uw bestelde artikelen op voorraad zijn, leveren wij deze binnen de 15 werkdagen bij u af. Twee dagen voor de levering nemen wij contact met u op om het uur van levering met u af te speken. Op de dag van de levering dient u alleen nog aan te geven waar u uw nieuwe ladeblokken wenst te plaatsen. Wij doen de rest!

Overige kantoormeubelen

Naast ladeblokken hebben we ook een groot aanbod andere kantoormeubelen. Onze online shop biedt u de keuze uit meer dan 1000 kantoorartikelen die bijna allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Maak uw keuze uit bureautafels, metalen kasten, vergadermeubilair en nog veel meer... Vind u niet exact wat u zoekt, aarzel dan niet ons te contacteren via info@inofec.be, 056 61 52 04 of kom eens langs in onze showroom!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->