Toon 1 - 3 van 3
Meer filters
Inofec
Bureaufiets met rug
€289,50
€350,30 Incl. btw
Inofec
Bureaufiets
€249,50
€301,90 Incl. btw

Wat is een deskbike?

Heb jij al eens van een deskbike gehoord? Dat is in feite een bureau hometrainer waarop je kunt bewegen tijdens bureauwerkzaamheden. Het wordt ook wel eens als een fietsbureau omschreven, maar een bureaufiets is accurater. De bureaufiets zet je namelijk achter je bureau, net als een gewone bureaustoel en niet als fiets onder het bureau. Er is de laatste tijd veel aandacht voor deskbikes in de media door de negatieve gevolgen van dagelijks zittend werken. Ergonomisch werken en tegelijkertijd meer bewegen dan zijn bureaufietsen het ideale kantoormeubilair. Lees hier alles over de deskbikes van Inofec.

Voordelen deskbike

Een deskbike of bureaufiets wordt meestal achter het bureau gezet in plaats van een bureaustoel. Zo kun je bijvoorbeeld iedere dag een uurtje fietsend werken afwisselen met staand en zittend werken. De reguliere bureaufiets is hier perfect voor! Wie langer wil bewegen achter zijn bureau is waarschijnlijk meer gebaat bij een bureaufiets met rugsteun. Wil je graag een deskbike tijdens een meeting gebruiken, maar wil je geen vergaderruimte vol bureautafels? Daar hebben wij een oplossing voor! De bureaufiets met rugsteun en tablethouder is ideaal in dit soort situaties. Op deze deskbike kun je namelijk notities maken zonder dat je een bureau nodig hebt, handig!

Door regelmatig zittend en staand werken met elkaar af te wisselen voorkom je gezondheidsklachten. Te lang zitten of te lang staan kan namelijk nadelige gevolgen hebben. Je kunt onder meer klachten aan nek, schouders en rug krijgen. Het is daarom juist goed om regelmatig van houding te wisselen. En als je dit dan ook nog eens combineert met de deskbike, ben je helemaal goed bezig!

Bijkomend voordeel van een Deskbike bureaufiets is dat je ook gemakkelijk aan een half uur of meer beweging per dag komt. Zeker fijn als je niet instaat bent met de fiets naar kantoor te komen, jouw fiets staat al klaar bij je werkplek!

Deskbike ervaringen en deskbike review

Als we onze klanten mogen geloven, dan zijn hun deskbike ervaringen erg goed. Zeker voor dagelijkse werkzaamheden waarbij je niet heel erg gefocust hoeft te zijn, bevalt het gebruik van de deskbike uitstekend. Dus voor eenvoudige administratieve handelingen of een vergadering is de bureaufiets zeer geschikt. Heb je je concentratie hard nodig, kies er dan voor om je werkzaamheden als dan niet staand of zittend achter je bureau uit te voeren. De ervaring leert namelijk dat je benen tot stilstand komen wanneer je met werkzaamheden bezig bent die veel concentratie vereisen. Kortom, je gaat er veel ergonomischer en gezonder van werken.

Jouw bureau fiets gemonteerd & gebruiksklaar geleverd

Uiteraard wordt jouw bureau fiets op de plaats van bestemming geleverd. En dat niet alleen: onze monteurs plaatsen jouw meubel zelfs helemaal gebruiksklaar op de plek waar jij ‘m hebben wil. Ook over het verpakkingsmateriaal hoef jij je geen zorgen te maken: dat nemen onze monteurs namelijk gewoon mee retour. Vanaf het moment van bestellen totdat jij op je deskbike zit, hoef jij je dus nergens zorgen om te maken.