HermanMiller

Toon 1 - 5 van 5
Meer filters
Actie
HermanMiller
Aeron bureaustoel - Herman Miller
€2.159,50 €2.099,50
€2.540,40 Incl. btw
HermanMiller
Mirra Bureaustoel
€1.899,50
€2.298,40 Incl. btw

Herman Miller

Herman Miller is één van de meest gerenommeerde meubelmerken ter wereld en staat wereldwijd bekend voor hun unieke designs en ultieme comfort. Zowel de superergonomische Aeron als de gloednieuwe Cosm bureaustoelen zijn bij Inofec verkijgbaar.

Aeron

Hoewel de iconische vorm grotendeels onveranderd is gebleven, werd de wereldbekende Aeron-stoel onlangs geremasterd om tegemoet te komen aan de behoeften van het hedendaagse werk. Met de hulp van de originele co-ontwerper Don Chadwick, werd de stoel zorgvuldig bijgewerkt op basis van het nieuwste onderzoek rond de wetenschap van het zitten en nieuwe materialen, productietechnieken en technologieën.

Cosm

Wanneer je in een Cosm bureaustoel zit, vergeet je misschien wel helemaal dat je in een stoel zit. Het verfijnde ergonomische ontwerp reageert onmiddellijk op uw lichaam, bewegingen en houding om een natuurlijke balans en totale ondersteuning te bieden. Uniek bij deze bureaustoel is de auto-harmonische kanteling. Deze kanteling biedt onmiddellijk en automatisch gebalanceerde ondersteuning en beweging, afhankelijk van uw lichaam en houding.