Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Ladeblokken

De ladeblokken als aanvulling bij uw meubellijn

Iedere meubellijn die we aanbieden heeft zijn bijpassend ladeblok. Door ladeblokken en bureautafels uit één en dezelfde serie te kopen, creëert u rust en eenheid op uw kantoor. Onze verschillende ladeblokken zijn volgens dezelfde kleurcombinaties leverbaar als onze bureaus. Kies, wanneer u hangmappen gebruikt, voor een ladeblok met 2 lades. Hierbij is de onderste lade groter en het meest geschikt voor hangmappen. De meeste ladeblokken zijn voorzien van een pennenlade. Ontdek nu ons divers assortiment mobiele ladeblokken in de online webshop!

Gratis levering en montage van uw nieuwe ladeblok

Wij dragen service, hoge kwaliteit en een lage prijs hoog in het vaandel. We leveren en monteren al uw bestelde ladeblokken gratis, binnen de 15 werkdagen. 2 dagen voor levering nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. Onze bezorgers komen dan volgens afspraak bij u langs om uw aangekochte ladeblokken in elkaar te zetten. Eens onze bezorgers klaar zijn met monteren, nemen ze al het verpakkingsmateriaal terug mee voor recyclage. Zo wordt uw kantoor proper achtergelaten en kan u direct aan de slag met uw nieuwe ladeblokken.

Overige meubelen voor uw kantoor

Naast bovengenoemde ladeblokken hebben we nog veel andere kantoormeubelen. Onze webshop biedt u meer dan 1000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij diverse bureautafels, bureaukasten, vergaderstoelen en receptiebalies binnen 15 werkdagen leveren. Ook de inrichting van uw kantine, directiekantoor of receptie kunnen we voorzien van een mooie nieuwe inrichting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->