Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Ladenkasten

Uw documenten overzichtelijk bewaren in ladekasten

Berg uw papieren, tekeningen en bouwplannen veilig op in een Inofec ladenkast of hangmappenkast. We hebben voor vrijwel elk papierformaat en functie een passende ladenkast. Alle ladenkasten zijn vervaardigd uit stevig, krasvast gepoederlakt gelakt staal. Bovendien zijn de ladenkasten voor de papier van formaat A0, A1 en A3 afsluitbaar d.m.v. een sleutel. Op die manier kan de inhoud, zoals belangrijke documenten in alle veiligheid worden opgeborgen. Kies voor uw nieuwe archiefkast uit de kleuren aluminium, grijs en zwart en stem deze af op uw kantoorinterieur.

Dossier- en tekeningladekasten met gratis levering

Alle dossierkasten, hangmappenkasten en tekeningladekasten worden gratis bij u afgeleverd. Onze planningsdienst neemt 2 dagen voor levering contact met u op om het tijdstip van levering af te spreken. Onze eigen logistiek team komt dan op het afgeproken uur bij u langs, hetzij op kantoor, hetzij bij u thuis. Een dossierkast of hangmappenkast behoort dot de groep van klasseerkasten, soms ok dossierladenkast genoemd. Deze worden, met uitzondering van onze zware stalen klasseerkasten voor A0, A1 en A3, tevens gratis gemonteerd en geplaatst. De ladekasten voor papierformaten A3, A1 en A0 worden gratis op het gelijkvloers achter de eerste deur geleverd. Neem voor een oplossing op maat contact op met onze experten.

Meer bureaumeubelen

Naast ons kwalitatief assortiment dossierladekasten, bieden wij u ook kantoorkasten, waaronder wandkasten met draaideuren, roldeuren en schuifdeuren. Deze metalen kasten hebben we als lage kast, half hoge en hoge kast en zorgen voor nòg meer opbergruimte in uw kantoor of bedrijfspand. Ideaal voor het archiveren van uw dossiers!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->