Thuis op kantoor met HAY

Gemiddeld breng je meer dan een derde van je tijd door op kantoor. Daarom willen bedrijven er steeds vaker een warme, huiselijke sfeer creëren. Een warme werkomgeving werkt namelijk inspirerend en rustgevend voor zowel de werknemers als bezoekers. Voor deze ‘cosy’ inrichting staat op vandaag nagenoeg synoniem voor Scandinavisch design, met het Deense designmerk HAY op kop.

Ontdek alles van HAY

HAY zag pas in 2002 het levenslicht, bracht in 2003 hun eerste producten op de markt en kende sindsdien een sterke groei binnen het meubellandschap. Hun doel was simpel Deens design terug op de kaart zetten. Scandinavisch design in zijn geheel staat al even in de schijnwerpers, maar Denemarken bleef volgens hen wat achter. Hun unieke, huiselijke stijl spreekt heel wat mensen aan, en HAY zag zijn gedurfde visie dan ook beloond met talloze designprijzen.

De bekendste meubelreeksen binnen het aanbod van HAY zijn zonder twijfel de About a Chair en About a Stool stoelenfamilies. Beide reeksen blinken, net als alle zitmeubilair van HAY, uit in zitcomfort en stijlvol design. In het gamma van HAY vinden we niet alleen zitmeubilair terug, maar ook bijhorende tafels, bijzettafels, accessoires en zelfs kasten en wandrekken, steeds met dezelfde warme, huiselijke look & feel.

TALLOZE CONFIGURATIES VOOR OP KANTOOR & THUIS

Alle meubilair van HAY biedt ook een brede waaier aan configuratiemogelijkheden. Zo kan je kiezen tussen verschillende soorten onderstellen en zitschelpen, deze in verschillende kleuren laten uitvoeren en de zitschelpen al dan niet laten stofferen. Dankzij deze veelzijdigheid past een meubel van HAY echt overal, zowel op kantoor als bij u thuis.

HYGGE

De Deense term hygge is moeilijk te definiëren. Hygge is een gemoedstoestand of mentaliteit die in het Nederlands het best omschreven kan worden als ‘gezelligheid’ of zelfs ‘knusheid’. In Denemarken beschouwt men hygge als één van hun belangrijkste uitdrukkingen. Het is voor hen iets typisch Deens en wordt soms zelfs gezien als een onderdeel van hun nationale identiteit.

Net zoals de Nederlandse term gezelligheid heeft hygge vooral te maken met een bepaalde sfeer, gezelschap of interieur. Dit verklaart waarom we deze term steeds vaker tegenkomen wanneer het over gezellige inrichtingen met Scandinavisch (en dan vooral Deens) meubilair gaat.

Ontdek alles van HAY