TVH // Kantoren op nieuwe hoogtes

Al 18 jaar lang stelt TVH hun vertrouwen in Inofec als partner voor al hun kantoormeubilair. Door hun exponentiële groei nam hun sterk groeiende IT-afdeling onlangs intrek in een gerenoveerd kantoorgebouw, aansluitend op hun bedrijvensite in Waregem. Het nieuwe kantoorgebouw telt drie verdiepingen waarin een 200-tal gloednieuwe werkposten werden ingetekend, stuk voor stuk volgens de normen van het nieuw en dynamisch werken.

Zit-sta tafels, informeel vergaderen en comfortabel pauzeren

"Een moderne, hedendaagse uitstraling met luchtig meubilair volgens de normen van het dynamisch werken" was de richtlijn die Inofec meekreeg. "Vanzelfsprekend zijn de zit-sta tafels in overvloed aanwezig.", aldus Sharon Speeckaert die het project TVH persoonlijk opvolgde. Naast de talrijk aanwezige zit-sta tafels werd er ook gekozen voor grote, functionele bench-opstellingen die niet enkel als werkpost maar ook als meetingtafel kunnen dienen voor de verschillende teams. 

Zo veel werknemers in één grote ruimte is natuurlijk nadelig voor de akoestiek. Daarom voorzag Inofec elke ruimte van akoestische wanden, die niet alleen voor een visuele opdeling van de ruimte zorgen, maar ook beschikken over sterke akoestische eigenschappen. Hierdoor wordt potentiële geluidsoverlast zo veel mogelijk beperkt.

Ook op een IT-afdeling moet er geregeld overlegd en vergaderd worden. Daarom werden in de kantoorruimtes voldoende akoestische vergadermogelijkheden voorzien door akoestische zetels te plaatsen. Deze zetels hebben een hoge wand en sterke akoestische eigenschappen, waardoor je niet helemaal afgesloten zit maar toch geconcentreerd kan vergaderen. Dit is echter niet de enige plek waar er vergaderd kan worden.

Bedrijfsrestaurant met klasse

In het klassevolle bedrijfsrestaurant worden gewone tafels en bartafels gecombineerd, telkens met bijhorende, klassevolle stoelen en barkrukken die het geheel omvormen tot een gezellige omgeving die een zekere vorm van thuisgevoel op de werkplek creëert. Ook hier vinden we drie speciale opstellingen terug met akoestische zetels. Deze keer viel de keuze op de Vanco Lite High. Deze opstellingen, en bij uitbreiding het volledige bedrijfsrestaurant, hebben een dubbele functie. De volledige ruimte wordt niet alleen gebruikt voor de lunchpauze, maar doet in de voor- en namiddag ook dienst als polyvalente vergaderruimte.