Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Kantoorinrichting

Is het tijd om de inrichting van uw kantoor in een nieuw jasje te steken? Of gaat u uitbreiden of verhuizen en hebt u nieuw kantoormeubilair nodig? Dan is Inofec Kantoormeubelen hiervoor uw ideale partner. Of het nu gaat om een klein kantoor of een volledig gebouw, inclusief kantines, vergaderzalen, ontvangstruimtes,... , ons ervaren team zal u steeds te woord staan en ervoor zorgen dat uw visie perfect wordt omgezet in de ideale kantoorinrichting.

Van 3D-tekening tot droominrichting

Onze adviseurs ontwerpen, geheel volgens uw wensen, een 3D-tekening op maat met bijhorende offerte. Na akkoord wordt uw nieuwe kantoorinrichting gratis en volledig gebruiksklaar geleverd, zodat u direct aan de slag kan! Het loont dus zeker om even een vrijblijvend gesprek aan te vragen door te bellen naar 056 61 52 04, even langs te komen in onze showroom of ons een mailtje te sturen!

Complete kantoorinrichting

Inofec heeft jarenlange ervaring bij de inrichting van kantoren en scholen. Door onze uitgebreide expertise en slimme prijspolitiek kunnen wij u steeds dezelfde hoge kwaliteit garanderen tegen de beste prijzen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in volledige kantoorinrichtingen en kunnen terugblikken op een ruim portfolio aan succesvolle realisaties.Gratis levering & gratis installatie

Bij Inofec Kantoormeubelen heeft u recht op zeer interessante garanties en voordelen. Zo worden onze producten altijd gratis geleverd én ter plaatse geïnstalleerd door onze eigen installatieservice. Na de oplevering nemen onze installateurs altijd het verpakkingsmateriaal terug mee voor recyclage, zodat u onmiddellijk aan het werk kunt in uw nieuwe werkplek.

5 Jaar productgarantie

Op al ons meubilair, waaronder bureaustoelen, bureatafels, archiefkasten en accessoires bieden wij u een uitgebreide garantie van 5 jaar. Dit kunnen we u aanbieden doordat onze producten grondig getest worden volgens strenge normen inzake ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit. Welk artikel u ook koopt, de kwaliteit is altijd goed!

Bureaumeubelen online bestellen

Heeft u reeds concrete plannen voor uw nieuwe kantoor en bent u enkel op zoek naar het gepaste meubilair? Kies dan uw benodigde producten uit onze uitgebreide webshop. U vindt er het ruimtste aanbod kantoormeubelen voor uw inrichtingsplannen. Wij kunnen nagenoeg alles leveren op het gebied van kantoorinrichting, van bureaus tot kantoorkasten en van directiestoelen tot vergadertafels. Ook voor de aankleding van uw receptieruimte, vergaderzaal en refter bent u bij Inofec aan het juiste adres!

Wist u trouwens dat de door u bestelde producten uit onze webshop ook gratis bij u thuis of op uw kantoor ageleverd en gemonteerd worden? Inofec levert u op die manier in alle omstandigheden de beste service voor een eerlijke prijs.


Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->