Als groothandel blijven wij open voor professionals - verkoop aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Vragen? Bel naar
056 61 52 04

Over Inofec

Op zoek naar kantoormeubelen en/of schoolmeubilair?

Inofec levert al meer dan 25 jaar een breed assortiment van meer dan 1000 kantoor- en schoolartikelen aan een steeds groeiende klantenkring in België, en Nederland. Opgericht in 1986 in Nederland, kwam Inofec in 2001 ook naar België. Inmiddels bestaat ons internationaal team uit meer dan 55 medewerkers. WIj behandelen onze klanten steeds zoals we zelf behandeld willen worden.

Geïnteresseerd in design kantoormeubilair en bureaumeubels? Ontdek ons aanbod online of kom naar onze showroom. Inofec staat steeds in voor de verkoop van kantoormeubiliair en het inrichten van uw werkplaats.


Persoonlijk advies, iets voor u?

Wij geven uw wensen alle ruimte en begeleiden u en uw project van A tot Z. Kom eens langs in onze 3.500 m2 grote showroom en ontvang vrijblijvend advies van onze projectadviseurs. Wij staan steeds ter uwer beschikking om u te helpen met al uw inrichtingsplannen. Ook wanneer u zoek bent naar advies voor een totaalproject, kunt u ons vrijblijvend bellen op 056 61 52 04 of een mail sturen naar info@inofec.be. Wij kunnen u een gratis offerte en tekening volledig op maat aanbieden!

Genieten van gratis levering en gratis montage?

Inofec beschikt over een eigen transportservice met eigen bezorgers/monteurs. Hierdoor kunnen we u een optimale en snelle service bieden. Elke dag rijden onze vrachtwagens door België en Nederland om alle bestellingen stipt en volgens afspraak af te leveren. Wij bieden u steeds de beste service aan en nemen na oplevering alle verpakkingsmateriaal terug mee. Op al onze kantoormeubelen geniet u bovendien van een garantie van minimum 5 jaar!

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties in totaalprojecten:

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->