Wij verkopen enkel aan bedrijven, instellingen en vrije beroepen - Bel voor vragen of advies naar
056 61 52 04

Wij verhuizen naar Tielt

In januari 2019 verhuisden wij naar de nieuwe, 16.000 m2 grote inofecsite langs de Deinsesteenweg in Tielt. Op deze site is alles onder één dak terug te vinden: kantoorruimte, magazijnen en een showroom van 3.500m2. Het gebouw uit de jaren 50 werd volledig gerenoveerd met behoud van de typische architecturale karaktertrekken. Op die manier smolten oud en nieuw samen tot een gebouw met een uniek karakter.

De evolutie: van oud naar nieuw

Deel 1: voor de verbouwingen

In augustus trok urbexfotograaf Wouter Meeus naar de te renoveren gebouwen langs de Deinsesteenweg om er een fotoreeks te maken voor de verbouwingen van start gingen. Hieronder ziet u een greep uit de foto's die hij maakte.

Deel 2: tijdens de verbouwingen

De houten "spanten" in de toekomstige showroom werden professioneel opgeschuurd, om zo de warme houtstructuur naar voor te laten komen.

De ruimte met de houten spanten werd tevens voorzien van een gloednieuw dak.

Er werd ook een volledig nieuw magazijn bijgebouwd. Dit nieuwe deel zal samen met de magazijnen die reeds aanwezig waren voldoende stockageruimte bieden om al onze producten nog sneller bij u te kunnen leveren.

Om één geheel te maken van magazijnen, showroom en kantoren werd er een verbindingsstuk gebouwd dat alle gebouwen met elkaar verbindt. In dit verbindingsstuk zullen ook twee laadbruggen komen, waar onze chauffeurs/monteurs de te leveren kantoormeubelen in kunnen laden.

Na een grondige schoonmaakbeurt werden er gloednieuwe magazijnrekken geplaatst in het nieuwe magazijn. Deze rekken worden stuk voor stuk opgevuld met onze voorraadproducten.

Eind 2017 ging ook de voormalige showroom tegen de vlakte.

Halverwege Januari werd de betonnen vloer van het nieuwe magazijn gegoten.

Begin februari werden - met het plaatsen van het skelet - de eerste stappen gezet voor een nieuw deel van de showroom.

In juni volgden de grote glaspartijen aan de voorzijde van de toekomstige showroom.

Omdat duurzaam ondernemen belangrijk is voor ons, werd eind juni de geothermische installatie geplaatst. Op die manier kunnen we de volledige showroom, kantoren, eetzaal... verwarmen met vloerverwarming zonder gebruik van fossiele brandstoffen.

Eenmaal de geothermische installatie geplaatst was, werd na de voorzijde ook de achterkant van de showroom voorzien van grote glaspartijen. Vergvolgens werd net voor het bouwverlof in juli ook de vloer in de showroom gegoten.

Tijdens het bouwverlof lagen de werken vanzelfsprekend even stil. Het ideale moment om enkele mooie impressies te geven van de huidige toestand van de nieuwe showroom.

Eind oktober werd de achterkant uitgekleed met stijlvolle houten latten. In November werd ook de lichtreclame aan de voorzijde van de nieuwe showroom geïnstalleerd.

Deel 3: het eindresultaat

Op onderstaande foto's ontdekt u alvast hoe onze Inofecsite er uit zal zien.

Uitstekende service, grote voorraad en zeer vriendelijk personeel!

Ze bestaan nog. Bedrijven die niet alleen een grote voorraad hebben en waarvan het personeel niet alleen vriendelijk is, maar ook servicegericht is.Dhr. Nijsten

Uitstekende service, kant en klaar afgeleverd

Inofec levert snel, perfect en het mooiste is dat alles gemonteerd wordt geleverd, geen dozen, niets in elkaar schroeven. De kwaliteit is goed en de prijs concurrerend.Dhr. Van der Wulp

Klantgericht, professioneel en snel!

Inofec heeft niet alleen een goede website, maar ook een prima showroom met kundige medewerkers. Levering en montage zeer klantgericht.Dhr. De Jong

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.Raymond

Prima service en mooie producten met een goede prijs/prestatieverhouding

Voor ons nieuwe kantoor de volledige inrichting laten verzorgen door Inofec. De levering en montage was snel en compleet. De inrichting is mooi en heeft ons al de nodige complimenten opgeleverd.Authasas BV

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

× -->