De beste bureaustoelen voor 2021

Waar we ook aan het werk zijn, thuis of op kantoor, u zit gemiddeld een flink aantal uur per dag. Achter uw bureau, de vergadertafel, receptie, kantine maar ook in de auto of op de fiets. Een goede bureaustoel is dan ook enorm belangrijk. 

Bij elke goede & ergonomische werkplek hoort de beste bureaustoel. Door alle keuze en mogelijkheden kan u snel het overzicht verliezen, wat nu de beste bureaustoel is? Wij hebben de vijf beste bureaustoelen voor 2021 voor u op een rij gezet.

1. De beste bureaustoel voor 2021: de Cosm van Herman Miller!

De Cosm is één van de paradepaardjes van het gerenomeerde designmerk Herman Miller. Deze directiestoel is dan ook terug te vinden in het (thuis)kantoor van heel wat CEO's en zaakvoerders. En we kunnen hen alleen maar gelijk geven! Ga in een Cosm zitten en u zou zomaar kunnen vergeten dat u überhaupt in een stoel zit.

Het doordachte ergonomische design reageert onmiddellijk op uw lichaam, beweging en houding, zondar dat u zelf ook maar iets moet instellen. de automatische Harmonic Tilt van Cosm, de Intercept-suspensie en het flexibel frame werken samen om u een gevoel van gewichtloosheid, natuurlijke balans en volledige ondersteuning te geven.

Bestel de Cosm bureaustoel

2. AccisPro van Profim

Dit jaar geïntroduceerd en meteen naar de nummer 2 positie! De AccisPro bureaustoel is een nieuwe stap vooruit in de trend van 'actief zitten'. Het is een voorbeeld van hoe vooruit denken (met technische ontwikkelingen in het achterhoofd) zitten kan verbeteren. De zitting en rugleuning passen zich aan de lichaamsbewegingen van de gebruiker, waardoor de wervelkolom ontlast wordt.

De onafhankelijke beweging van de zitting en rugleuning is een uniek kenmerk in het segment van ergonomische bureaustoelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve en gepatenteerde SmartHPS-systeem. De zijwaartse beweging van de rugleuning is mogelijk dankzij het systeem van bolgewrichten dat de rugleuning verbindt met een mechanisme. De rugleuning is uitgerust met een speciale stang die werkt als een veer, waardoor de rugleuning terugkeert naar zijn basispositie. De beweging van de bureaustoel is mogelijk dankzij het bolgewricht dat in het centrale deel van de stoel is gemonteerd. De gebruiker kan zich zijwaarts bewegen, maar voelt zich tegelijkertijd stabiel. De zijwaartse beweging in de zitting van de stoel kan worden vergrendeld.

De bureaustoel is uitgerust met een synchroonmechanisme (met extra functies om de stoel te schuiven en de stoel naar voren te kantelen).

Armleuningen zijn een belangrijk onderdeel van het product. Dankzij de up-down, forward-backward, side-to-side en rotatie-aanpassingen, kan u gemakkelijk uw onderarmen perfect ondersteunen.

Deze ergonomische bureaustoel beperkt u als gebruiker niet, maar volgt uw bewegingen. Ga actief zitten!

Bestel de AccisPro bureaustoel

3. Singa van Inofec

De Singa is de ARBO gekeurde bureaustoel van Inofec met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze bureaustoel is een zeer comfortabele stoel. Dankzij de diverse instelmogelijkheden voldoet de bureaustoel aan alle ergonomische eisen en kan u de stoel geheel naar wens instellen. Ook deze ARBO goedgekeurde bureaustoel is leverbaar met een gestoffeerde rug of met een netbespanning. Beide varianten worden geleverd in de kleur zwart.

Bestel de Singa bureaustoel

4. lightUP van Profim

Deze ARBO bureaustoel lightUP voldoet aan de NEN EN 1335 Arbo norm en is leverbaar in diverse kleuren.  De stoel is voorzien van synchroon mechaniek en heeft een rugleuning met netbespanning. Verder is hij uitgevoerd met verstelbare zithoogte en zitdiepte. Daarnaast worden er 2D armleggers bij geleverd. De stoffering is in diverse kleuren leverbaar. ProfiM is een Poolse leverancier van hoge kwaliteit kantoormeubilair. Dat ze hoge kwaliteit bureaustoelen maken blijkt dan ook wel uit het feit dat de stoel voldoet aan de ARBO-norm 1335. Het onderstel van de stoel kan ook in chroom geleverd worden.

Bestel de LightUp bureaustoel

5. Reflex NPR van Girsberger

Een formidabele bureaustoel van het merk Girsberger. Met een hedendaagse en onovertroffen vormgeving zorgen voor een blijvende eerste indruk. En dan hebben we niet eens gesproken over het comfort van de Reflex. De Girsberger Reflex is een stoel waar u van op aan kunt.

Wist u dat Inofec meer levert dan alleen bureaustoelen? We leveren meubels aan bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Benieuwd naar ons assortiment? 

Bestel de Reflex bureaustoel

 

 

Top 5 best getest van vorige jaren

Door de jaren heen is er een wisseling waarneembaar in de populariteit van bureaustoelen. Sommige modellen blijven behoren tot de beste bureaustoelen. Andere modellen maken plaats voor nieuwe soorten bureaustoelen.

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2020:

  1. Bureaustoel Aeron
  2. Bureaustoel LightUp
  3. Bureaustoel Yanos
  4. Bureaustoel Reflex
  5. Bureaustoel Xenon

Top 5 beste ARBO bureaustoelen van 2019:

  1. Bureaustoel LightUp
  2. Bureaustoel Raya
  3. Bureaustoel Reflex
  4. Bureaustoel Camiro NPR
  5. Bureaustoel Yanos

Al deze bureaustoelen zijn verkrijgbaar bij Inofec! Neem contact met ons op voor meer informatie over de bureaustoelen. We voorzien u graag van alle informatie!