Huiselijke sfeer op kantoor

Gemiddeld breng je meer dan een derde van je tijd op kantoor door. Daarom willen bedrijven steeds vaker een warme, huiselijke sfeer creëren. Zo’n warme werkomgeving werkt namelijk inspirerend en rustgevend voor zowel de werknemers als bezoekers. Bij zo’n cosy inrichting mag natuurlijk een uitnodigende en imposante sofa niet ontbreken. 

Camerich

Camerich is inmiddels geen nieuwe naam meer voor liefhebbers van hoogwaardig design. Het succes van Camerich in onder meer Londen, Antwerpen, Barcelona, Sydney, Seattle, Seoul, Melbourne, Vancouver, Singapore en San Diego bevestigt hun merkbelofte: het beste design en hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs. Ze laten de eenvoud spreken. Ongedwongen. Modern. En met onverholen passie voor innovatief design.

Camerich combineert een oude traditie van vakmeesterschap met hedendaags design. En dat is te zien aan hun ontwerpen. Elke ontwerplijn moet er staan. Over elk detail is nagedacht. En dat ziet u terug in de constructie en de afwerking van al hun meubels. De frames en stalen poten, het stikwerk, de vullingen in de zetels, het houtfineer, de verfijnde laklagen; alles straalt pure kwaliteit uit. Aan alles is gedacht. De materialen zijn met zorg uitgekozen: duurzame houtsoorten, premium Amerikaans leer en stoffen bekleding, oerdegelijk Duits staal en prachtig marmer. Ze zijn van de allerhoogste kwaliteit en oogstrelend mooi. Hun meubelmakers combineren jarenlange ervaring met moderne productietechnieken en een liefde voor het vak. Dat ziet u, dat voelt u en daar gaat u jarenlang plezier van hebben.

Leda

Leda is sinds 1978 een toonaangevende Belgische fabrikant van tijdloos en hoogkwalitatief zitmeubilair. Hun collectie bestaat uit hedendaagse zitmeubelen met keuze uit een zeer ruim gamma aan hoogwaardige stoffen. De meeste modellen uit de collectie zijn bovendien op maat verkrijgbaar. Door hun Belgische productie kiezen ze voor optimale kwaliteitscontrole en een grote flexibiliteit.