Soft seating, een kleurrijke oase in een hectische kantooromgeving

Soft seating is een verzamelnaam voor eigentijds meubilair dat helpt om van uw kantoorgebouw een aangename werkplek te maken. Bovendien kan het concept de brandingstrategie van uw bedrijf naar de buitenwereld toe ondersteunen.

In een vaak hectische kantooromgeving betekent soft seating een kleurrijke oase waar uw werknemers hun batterijen kunnen opladen of waar ze kunnen samenkomen voor een informele meeting. Deze aangename omgeving zorgt niet alleen voor de nodige prikkels, maar stimuleert ook de creativiteit. Daarnaast zullen ook uw klanten blijgezind worden wanneer u hen in dit gastvrij meubilair ontvangt.

Soft seating omvat een uitgebreide waaier aan producten die passen voor allerlei ruimtes zoals vergaderzalen en wachtkamers. Het gamma bestaat onder andere uit loungezetels, armstoelen, modulaire zitsystemen, luchthavenstoelen en zitzakken. Met de juiste keuze kan dit zelfs een absolute eye-catcher vormen binnen uw bedrijfsruimtes.

Loungezetels

De ontvangstruimte hoort het visitekaartje van uw bedrijf te zijn. Dankzij aantrekkelijke loungezetels maakt u het uw gasten aangenaam terwijl ze wachten op hun afspraak. Ook uw medewerkers kunnen hier plaatsnemen voor een kort, informeel gesprekje met collega’s of voor een momentje van rust.

Akoestische zetels

Heel wat van deze kantoormeubelen hebben ook aandacht voor de akoestiek. Dankzij een verhoogde rug creëren deze zetels een soort cocon waarin uw medewerkers ongestoord en in alle privacy kunnen praten met elkaar of met de klanten. De verhoogde rug zorgt dus voor een akoestisch blok waardoor het niet meer nodig is om delicate gesprekken in een afgesloten kantoorruimte te voeren.

Beam sitting en modulaire zitsystemen

Voor grotere wachtruimtes kunt u kiezen voor het beam seating-concept waarbij meerdere stoeltjes vastgemaakt zijn op een centrale metalen balk. Dit concept wordt vaak toegepast in ziekenhuizen, treinstations en luchthavens. Ook modulaire zitsystemen zijn populair in dit marktsegment. Met een beetje creativiteit kunt u deze modules combineren tot een stijlvolle en aangename zitruimte.