Top 3: krukken om actief te zitten

Swopper

De Swopper combineert comfortabel zitten met gezond bewegen in is de eerste stoel die in drie dimensies kan bewegen: naar voor en achter, opzij, op en neer en schuin. Door het unieke veersysteem blijft u in beweging. Als u op de Swopper zit wordt uw rug continu dynamisch belast. Dit zorgt ervoor dat de Swopper veel gezonder is voor uw rug dan een traditionele bureaustoel.

Bestel de swopper

Muvman

Muvman is een multifunctionele zit-stahulp die gebruikt kan worden in kantoren, laboratoria, montage- en productiewerkzaamheden... Dankzij de eenvoudige hoogteverstelling geniet u steeds van de meest correcte en comfortabele houding. Hierdoor kan u optimaal zitten of staand zitten. Deze stoel kreeg een unieke vormgeving die dynamisch zitten stimuleert door bewegend zitten en staan te combineren.

Bestel de Muvman

Mickey

Mickey is een gloednieuwe, unieke zit-stahulp die ontworpen werd om perfect te passen in de moderne werkomgeving. Zijn compact, licht en mobiel ontwerp zorgt voor maximale flexibiliteit en spontaniteit in elke kantoorruimte. Dankzij de vele unieke kleurencombinaties creëert de Mickey een creatieve sfeer en helpt hij om een creatieve ruimte te vormen waar ideeën in een formele sfeer uitgewisseld kunnen worden, maar deze zit-stahulp kan evengoed gebruikt worden in een individueel kantoor.

Bestel de Mickey