Top drie: comfortabel vergaderen

VooVoo

De akoestische VooVoo biedt u een grote variëteit aan zowel alleenstaande als koppelbare zitmodules in allerlei verschillende kleuren. Op die manier zijn honderden combinaties mogelijk. Uitstekende akoestische eigenschappen, strakke lijnen en stabiele constructie kenmerken deze zitbanken. De hoge, gestoffeerde rugleuningen vervullen de functie van scheidingswanden, die voor een goede geluidsisolatie zorgen en tegelijk een aangename akoestische omgeving garanderen. De VooVoo is ideaal voor het voeren van informele gesprekken.

Longo Pod

De Longo Pod van Actiu is een akoestische meetingpod met strakke vormgeving die het mogelijk maakt om een private ruimte te creëren waar je kan samenwerken zonder helemaal afgesloten te zijn. Deze opstelling is verkrijgbaar voor vier of zes personen en steeds voorzien van een tafel. Dankzij de talloze mogelijke kleurencombinaties past deze opstelling in elk interieur.

Vanco Lite High

De Vanco Lite High werd ontworpen volgens moderne lijnen en met oog voor detail. De kubistische vormen sluiten perfect aan bij de hedendaagse kantoren. De hoge wanden creëren akoestische privacy waardoor u in alle rust kunt overleggen. Ook deze meetingpod is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurencombinaties.