Youneek

IC Grote Beer. Dat is de klinkende naam van een even opmerkelijk kantoorgebouw. Enerzijds verwijst de naam naar de locatie, de gemeente Beernem, en anderzijds naar het gelijknamige sterrenbeeld. Het nieuwe innovatiecentrum wil immers een baken zijn voor elk sterrenbedrijf dat haar activiteiten wil ontwikkelen en internationale ambities wil realiseren. Het ontwerp en de creatie ervan is van architect Stijn Goethals uit Veurne.

De innovatieve tentakels grijpen duidelijk ver en dat beaamt ook Stijn Goethals. “Stefan Danschotter, bouwheer van IC Grote Beer, vroeg me een outdoor meubel te ontwerpen voor het buitenterras op de bovenste verdieping”, vertelt hij. “Opnieuw zijn we gegaan voor iets unieks en ongezien. Het strakke en moduleerbare design past perfect op de locatie en is ondertussen geëvolueerd naar de firma, Youneek”.

In Youneek hebben architect Stijn Goethals en ondernemer Stefan Danschotter hun krachten en talenten gebundeld. Hun zoektocht naar het perfecte meubilair voor het Innovatiecentrum Grote Beer in Beernem resulteerde in de beslissing om unieke meubelen van topkwaliteit in eigen beheer op de markt te brengen. “Het zit in onze genen om die innovatieve projecten op te zoeken en zoals je merkt, beperkt zich dat al lang niet meer tot bouwprojecten”, beaamt de architectondernemer.

Eenvoud en elegante lijnen zijn terug te vinden in alles wat architect Stijn Goethals doet. Youneek staat voor exclusief en stijlvol meubilair dat zowel buiten als binnen straalt in alle eenvoud.

“Met het strak en moduleerbaar design passen onze meubelen op elke locatie en voor elk moment. De tafel met losse of vaste bank, in het gewenste formaat, in combinatie met stoelen of banken,… de mogelijkheden zijn er. De combinatie van pure luxe en elegant comfort, dit is wat Youneek helemaal uniek maakt!”

Een zuivere strakke lijn in combinatie met twee top materialen resulteerde in een multifunctioneel en perfect afgewerkt meubel. Elke meubel wordt met de grootste precisie en oog voor detail samengesteld uit de meeste hoogstaande materialen.

Topmaterialen

Het is een solid surface materiaal dat bestaat uit aluminium hydroxide (2/3), acrylhars en natuurlijke pigmenten. Het aluminium hydroxide maakt het product bijzonder sterk en het acrylhars is uiterst hygiënisch, waterbestendig en kleurvast. Afrikaanse Padoek hardhout staat bekend om zijn hoge duurzaamheid en stabiliteit. Het hout heeft een oranjerode kleur die bij blootstelling aan licht egaal zal vergrijzen.

Het volledige productieproces van al onze meubelen, van ontwerp tot distributie, gebeurt in België. Hierdoor staan we garant voor hoogstaande kwaliteit die de Youneek producten kenmerkt. Dankzij vakmanschap en nabijheid kunnen we rekenen op perfect afgewerkte meubelen.

Sinds kort implementeren we ook een kabelingang waar u wilt, zo blijft de tafel zijn design en strakheid behouden en kan deze perfect gebruikt worden als kantoor of vergadermeubel.