Basic Fit // Inofec als huisleverancier

Basic Fit is een keten van voor iedereen toegankelijke fitnesscentra. In België herinnert wellicht elke televisiekijker zich de reclamecampagne met Marouane Fellaini en ondertussen steeg het totale ledenaantal boven het miljoen. Zowat een half miljoen daarvan bevinden zich doorgaans in Nederland, waar Basic Fit ooit opgericht werd en meer dan 100 vestigingen telt. De fitnessketen gaat er evenwel prat op dat hun leden in elk van de 400 (Europese) filialen welkom zijn, op zowat elk uur van de dag of nacht. Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen, letterlijk en figuurlijk.

Wie ooit al eens in twee of meer Basic Fits over de vloer kwam, zal moeten toegeven dat het qua look & feel wel goed zit wat dat ‘thuisgevoel’ betreft. Elk filiaal is duidelijk herkenbaar door de beschikbare oppervlakte, gebruikte kleur, toestellen, noem maar op. Inofec draagt daar met plezier aan bij, als vaste partner en leverancier van alle lockers in elke Basic Fit. De volgende keer dat spullen opgeborgen worden terwijl je gaat sporten, denk je ongetwijfeld eens aan ons. Ook de stoelen en de tafels in elke Basic Fit komen daar via Inofec terecht.

Hygiënedisplay

Op verzoek van Basic Fit hebben we een speciaal product helemaal op maat laten maken. Het gaat om een mobiele hygiënedisplay, voorzien van Tork dispensers, papier en sprayflacons. Iedere Basic Fit vestiging in Nederland en België werd voorzien van een dergelijke hygiënedisplay. Clean én handig, beter wordt het niet. Het product is zo enthousiast ontvangen dat er ondertussen nog meer partijen zijn die hun interesse hebben getoond in deze mobiele hygiënedisplays.