Cebeo // Etterbeek

Cebeo is al jarenlang de grootste distributeur van België in elektrotechnisch materiaal en beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van filialen, verspreid over gans het land. Begin 2016 werd een nieuw kantoor opgericht in Etterbeek. Cebeo, al jarenlang een vaste klant, deed ook voor deze inrichting opnieuw een beroep op de expertise van Inofec.

Tekeningen als werkinstrument

Midden 2015 werden de besprekingen omtrent de inrichting van de nieuwe kantoren in Etterbeek aangevat. Na een analyse van de behoeften en de wensen van Cebeo werden de eerste inrichtings- en inplantingsplannen opgemaakt. Deze 2D- en 3D-plannen werden vervolgens gebruikt als werkinstrument. De plannen werden voorgelegd aan de werknemers en verder besproken om zo tot een resultaat te komen waarin zowel het bedrijf als de werknemers zich konden vinden.

Dankzij de gedetailleerde 3D-tekeningen van Inofec konden Cebeo en hun werknemers zich een goed beeld vormen van hoe de werkvloer er in realiteit uit zou gaan zien. Na enkele aanpassingen en kleurvoorstellen werd alles goedgekeurd en volgde de definitieve bestelling.

Render Cebeo

Inrichting met aandacht voor de huisstijl

Bij de inrichting van de kantoren werd er zoals steeds rekening gehouden met de huisstijl van de klant. Ook bij Cebeo werden de kleuren van het kantoormeubilair zorgvuldig gekozen en gecombineerd om zo een inrichting te garanderen die perfect binnen hun huisstijl past.

Gezien in het logo van Cebeo de kleur donkerblauw prominent aanwezig is, is deze kleur ook terug te vinden doorheen de inrichting van hun kantoor te Etterbeek, dit in de vorm van donkerblauwe Xenium bureaustoelen en donkerblauwe Fan receptiezetels. Dankzij de combinatie van witte Square bureau’s & benchwerkplekken met geborsteld eiken topbladen en witte trend roldeurkasten met dito topbladen, krijgt het karaktervolle gebouw waarin de kantoren gevestigd zijn tegelijk ook een frisse look.

Het contrast tussen lichte en donkere kleuren vinden we ook terug in de verschillende vergaderruimtes. Hier viel de keuze op witte Univers tafels in combinatie met zwarte, polyvalente Sting stoelen. Deze Sting stoelen worden niet alleen gebruikt als vergaderstoelen, maar ook als kantoorstoel in verschillende kantoorruimtes.

Werd u geïnspireerd en heeft u inrichtingsplannen? Neem dan nu contact met ons op! Onze specialisten zetten uw ideeën om in een concreet voorstel!