Experza // Jarenlange samenwerking

Toen uitzendkantoor Experza in 2010 haar deuren opende in Tielt, stelden ze hun vertrouwen in Inofec als partner voor al hun kantoormeubilair. 10 jaar later doen ze dit nog steeds! Al die jaren bleeft het team én de ambitie groeien, met nieuwe kantoren in Waregem, Roeselare en Aalter. Ook het kantoor in Tielt was ondertussen aan vernieuwing toe, dus kreeg het recent een grondige make-over.

In de frisse, gezellige nieuwe inrichting vinden we de wing bureaus terug. Hun volle flanken, gepolijst aluminium afwerking en bijhorende kasten zorgen ervoor dat het volledige kantoor modern en stijlvol oogt. Ook de bureaustoelen springen in het oog. Experza koos met de Cosm voor het paradepaardje onder de bureaustoelen. Qua ergonomie en design vind je niets beter dan dit! En omdat hun klanten hetzelfde comfort verdienen, werd elk bureau voorzien van een Cosm bezoekersstoel met glijdoppen.

In de vergaderruimte werd in lijn met de bureaus gekozen voor de imposante Wing vergadertafel. Deze biedt plaats aan maar liefst 12 personen. Zij kunnen comfortabel plaatsnemen op de kunstlederen Ikara vergaderstoelen. Deze verhuisden mee vanuit de vorige inrichting, als dat geen bewijs van duurzaamheid is!

Wat ook uniek is bij deze inrichting, is de aanwezigheid van het rollend archief. Dit plaatsbesparend opslagsysteem heeft een prachtig én functioneel design en hoort thuis in elke moderne archiefruimte.