Inofec Kaffee 2.0

Het Inofec Kaffee, restaurant in het Vlaemynck Business Center te Tielt, van eigenaar Karel Vlaemynck, kreeg een grondige make-over. Ondernemend zoals hij is, besliste Karel tijdens de lockdown in maart het INOFEC Kaffee 2.0 klaar te maken voor toekomst. De inrichting evolueerde van strak zwart en wit naar gezellig met warme, zachte kleuren. Er werd ook een gloednieuw terras in het leven geroepen. Het resultaat is een supermooie, gezellige, hedendaagse “place to be” !

Zacht en warm

Tijdens de lockdown kreeg het ganse Inofec Kaffee op drie weken tijd een volledige make-over. Sharon Speeckaert: “Het nieuwe meubilair, met bewust een stoffen bekleding, ligt in de lijn van de nieuwe huiselijke sfeer én is ook belangrijk voor de akoestiek. Wie binnenkomt passeert sowieso het nieuwe terras met ons eigentijdse meubilair.”

In het nieuwe interieur vallen vooral de poederroze Milo stoelen op. Deze uiterst comfortabele stoelen vormen een prachtige combinatie met de grijze Nola stoelen. Ook de tafels kregen een facelift. De onderstellen kregen een nieuwe zwarte kleur en de zijkant van elk tafelblad werd voorzien van een een zwarte rand.

Nu ook met terras!

Gezien de nieuwe afstandsregels en onder impuls van de vele mooie zomerdagen werd er ook een terras in het leven geroepen. Hier vinden we de Star tafels en stoelen terug. Deze kregen een moderne blauwe tint en zorgen ervoor dat u in alle comfort kan genieten.

Zin in een gezellige lunch?
Reserveer nu via [email protected]

De interieurarchitect: Kurt Wallaeys

Interieurarchitect Kurt Wallaeys vertelt enthousiast over de insteek van het vernieuwde Inofec Kaffee. “Door verschillende ingrepen hebben we het Inofec Kaffee een warmer gevoel gegeven. Een donker plafond zorgt voor een gezellige sfeer, de akoestiek werd aangepast, het meubilair werd vervangen volgens de nieuwe visie en de verlichting straalt pure klasse uit.”