Lamo // Nieuwe kantoren in Eke

Halfweg 2020 kregen de kantoren van het LAMO-filiaal in Eke een totale make-over. Er werden o.a. een landschapskantoor, een vergaderzaal en enkele individuele kantoren gecreëerd. Ook een comfortabele eetruimte voor de middagpauze mocht niet ontbreken.

Strak en tijdloos, maar toch comfortabel

Samen met de Tieltse architect Mathias Steenhuyse werden de eerste richtlijnen voor de inrichting vastgelegd. Doorheen de volledige inrichting zijn witte en andere bleke kleuren overvloedig aanwezig. Door deze te combineren met o.a. zwarte plafondstroken en dito stoelen en bureaustoelen, kreeg het nieuwe interieur een strakke en tijdloze uitstraling. Eén accent springt er echter uit: de prachtige okergele Hombre stoelen in de vergaderzaal. Dankzij het gebruik van glazen wanden wordt ook een gevoel van openheid behouden doorheen de volledige inrichting.

In het landschapskantoor vinden we zowel elektrisch verstelbare zit-sta bureaus als Square bureaus in T-opstelling. Aan deze laatste kunnen ook klanten en bezoekers ontvangen worden. Tussen de twee werkplekken van elke T-opstelling werd een opzetwand voorzien, zodat elke medewerker extra geconcentreerd kan werken vanop hun ergonomische Yanos bureaustoel. De bezoekers kunnen dan weer plaatsnemen op de stijlvolle Whass stoelen. Deze stoelen komen ook terug in de eetruimte waar de medewerkers hun middagpauze doorbrengen.

Luxueus vergaderen

In de vergaderzaal vind je de prachtige square vergadertafel die – in tegenstelling tot de andere bureau’s en tafels in het gebouw – volledig in het zwart werd uitgevoerd. Deze vergadertafel kreeg zelfs een Fenix topblad voor een extra luxueuze uitstraling. De echte eyecatcher vind je echter rondom deze unieke vergadertafel: de okergele Hombre stoelen. Deze stoelen, die qua comfort meer weghebben van zetels, zorgen voor een warm accent in de strakke inrichting en springen hierdoor extra in het oog.

Geïnspireerd? Verlang je zelf ook naar een stijlvolle inrichting zoals bij GRITT? Contacteer dan vandaag nog onze verkoopafdeling via [email protected], bel naar 056 61 52 04 of spring gewoon eens binnen in onze showroom in Tielt!