Napoleon Games // Inzetten op een modulair kantoor

Napoleon Games is één van de bekendste kansspelgroepen in België en beschikt over speelhallen verspreid over het ganse land. Eind 2015 verhuisde hun hoofdzetel naar de vier bovenste verdiepingen in één van de vijf gebouwen van de kantorensite SkylinE40 in Aalst. Hierbij werd niet alleen heel wat bestaand kantoormeubilair meeverhuisd, maar werd er ook fors geïnvesteerd in de aankoop van nieuw kantoormeubilair.

Modulair kantoormeubilair

Vier jaar geleden bracht de CEO van Napoleon Games reeds een bezoek aan de showroom van Inofec in Waregem. Dit leidde al snel tot de eerste levering, die meteen het begin was van een boeiende samenwerking. Mede dankzij deze jarenlange samenwerking en sterke kwaliteits- en prijsfactoren besliste Napoleon Games na een strenge selectieprocedure om ook voor de inrichting van hun nieuwe kantoren een beroep te doen op Inofec.

Omdat het meubilair dat meeverhuisde in het verleden ook door Inofec werd geleverd, kon er met hetzelfde InoSquare projectmeubilair gewerkt worden. Hierdoor smolten oud en nieuw kantoormeubilair samen tot werkplekken die één geheel vormen doorheen de volledige inrichting.

InoSquare projectmeubilair

Aandacht voor huisstijl en interieur

Bij de keuze van het kantoormeubilair werd er ook rekening gehouden met de huisstijl en de interieurinrichting van de kantoren. Daarom staan op de verschillende verdiepen twee kleuren centraal. Enerzijds zijn er landschapskantoren met rode accenten, naar analogie met het logo van Napoleon Games, anderzijds zijn er ook kantoren met frisse groene accenten die perfect samenvloeien met de interieurinrichting.

Het nieuwe hoofdkantoor van Napoleon Games telt heel wat open landschapskantoren. Daarom werd er gekozen voor het gebruik van akoestische Twinn schuifdeurkasten en opzetwanden om de akoestiek binnen de ruimte te optimaliseren. Als bureaustoel viel de keuze al snel op de onverwoestbare Yanos en Kyra bureaustoelen van Girsberger.

De deadline voor het volledige project was zeer krap. Bovendien vond de inrichting ook plaats in volle eindejaarsperiode, maar toch slaagde Inofec er dankzij de inzet van hun medewerkers in om het project op tijd af te werken.

Wenst u zelf een (her)inrichting van uw kantoorruimte? Onze professionele adviseurs komen graag vrijblijvend ter plaatse om alle mogelijkheden met u te bespreken. Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs.