Uw helpende hand // Warme en hedendaagse inrichting

Uw helpende hand doet letterlijk wat hun naam zegt: een helpende hand bieden, meer specifiek in het huishuiden. Je kan er terecht voor een poetshulp of om de strijk te laten doen door één van hun zes strijkcentrales. Dit alles wordt in goede banen geleid vanuit hun hoofdkantoor in Oostkamp, dat door Inofec werd ingericht. Voor deze inrichting werd er gestreefd naar een warme, gezellige en hedendaagse uitstraling.

Elk kantoor heeft natuurlijk een goed bureau nodig. Zoals vaak het geval is werd er, gezien hun onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding, ook hier voor Square bureaus gekozen. Uw helpende hand koos echter niet voor een standaard wit bureau, maar voor de stijlvolle zwarte uitvoering met volle flanken en een tafelblad met een warme natuureiken houtstructuur. Hierdoor oogt elk kantoor veel warmer en krijgt het een hedendaagse touch. Om de werkuren comfortabel door te brengen werd elke werkplek voorzien van een ergonomische Yanos bureaustoel. De kantoren werden ook voorzien van voldoende opslagruimte dankzij de halfhoge Trend roldeurkasten.

Blikvangers doorheen de inrichting zijn natuurlijk de Chagall stoelen van het Belgische designmerk Joli. Na een grondige selectie werd voor de kleurcombinatie van oranje en blauw gekozen. Deze prachtige stoelen zijn doorheen de volledige inrichting terug te vinden. Zo staan ze ook aan de knappe Veneto vergadertafel die, naar analogie met de bureaus, ook uitgerust werd met een zwart onderstel en een natuureiken tafelblad.

Tijdens een pauze kunnen de medewerkers comfortabel van een lekkere koffie genieten dankzij de twee Chic Loungestoelen. Een koffie die trouwens gezet wordt vanop een op maat ontworpen kitchenette. Deze werd door ons ontworpen en door onze vaste maatwerkpartner gebouwd en geplaatst. Hetzelfde geldt ook voor de unieke houten wanden, die doorheen de inrichting terug te vinden zijn en een extra stijlelement vormen.

Klanten of bezoekers worden bij Uw helpende hand meteen verwelkomd aan het meest speciale bureau van de volledige inrichting. Dit extra grote Square hoekbureau werd namelijk voorzien van een halfhoge staande wand en een strakke aanbouw. Wat deze aanbouw extra uniek maakt, is dat deze voorzien werd van een tafelblad in zwarte Fenix. Terwijl zwarte oppervlakken normaal zeer gevoelig zijn voor vingerafdrukken, is dit bij het Fenix tafelblad niet het geval. Ideaal dus voor een bedrijf in de schoonmaakwereld!

Natuurlijk moeten klanten en andere bezoekers ook comfortabel kunnen wachten. Daarom ontwierpen we een unieke wachtplaats, waarbij een op maat ontworpen houten nis voorzien werd. Daarin plaatsten we een Longo zitbank, om zo tot een gezellige cocon te creëren. De sierkussens in dezelfde kleuren als de Chagall stoelen maken het plaatje helemaal compleet.