Bureaustoelen

Toon 49 - 59 van 59
Meer filters
Actiu
Kassastoel Efit
€449,50
€543,90 Incl. btw
Actie
Girsberger
Directiestoel Camiro
€1.435,00 €1.149,50
€1.390,90 Incl. btw
Actie
Girsberger
Ergonomische bureaustoel Marva
€660,00 €528,00
€638,88 Incl. btw
ProfiM
Trillo Pro designbureaustoel
€275,00
€332,75 Incl. btw
Actie
Girsberger
Ergonomische bureaustoel Marva Net
€630,00 €495,00
€598,95 Incl. btw
Actie
Kastel
Key Smart bureaustoel - showroommodel
€575,00 €459,50
€556,00 Incl. btw

Bureaustoelen voor elk kantoor

Ontdek de perfecte bureaustoelen voor een ergonomische en stijlvolle kantoorinrichting bij Inofec Kantoormeubelen. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige kantoormeubelen, waaronder een uitgebreid assortiment bureaustoelen die voldoen aan al jouw behoeften en budgetten. Ben je op zoek naar een ergonomische bureaustoelen voor een gezonde zithouding tijdens het werk, dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Onze showroom van 3.500m2 in Tielt biedt je de mogelijkheid om proef te zitten en de kwaliteit van onze bureaustoelen zelf te ervaren. Bij Inofec staan we garant voor gratis levering en montage van jouw kantoormeubelen, inclusief gratis retourname van verpakkingsmateriaal. Bovendien geniet je op al onze bureaustoelen van een garantie van minimaal 5 jaar, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en kwaliteit. Wij begrijpen dat een goede bureaustoel essentieel is voor een gezonde werkomgeving. Daarom bieden wij persoonlijk advies van ervaren projectadviseurs, die je begeleiden van A tot Z bij het realiseren van jouw kantoorinrichting. Of het nu gaat om enkele bureaustoelen of een totaalproject, Inofec is jouw betrouwbare partner. Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de bureaustoelen van Inofec Kantoormeubelen. Bestel eenvoudig online of breng een bezoek aan onze showroom voor vrijblijvend advies en een uitgebreide collectie bureaustoelen die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Mijn bureaustoel instellen

Het is belangrijk om uw ergonomische bureaustoel altijd correct in te stellen. Elk exemplaar heeft unieke functies, maar hierbij bezorgen we u alvast enkele richtlijnen:

De zithoogte van mijn bureaustoel:
Zorg ervoor dat uw voeten plat op de grond kunnen staan, terwijl de hoek van uw knieholte minstens 90° bedraagt.

De hoogte van mijn armleuningen:
Uw armleuningen moeten op gelijke hoogte komen met uw bureau. Wanneer u uw armen op de armleuningen laat rusten, moet uw elleboog een hoek van 90° vormen. Zorg er altijd voor dat uw schouders een ontspannen houding aannemen.

De zitdiepte van mijn bureaustoel:
Ga zo ver mogelijk naar achteren zitten, met uw onderrug stevig tegen de rugleuning. Zorg ervoor dat er tussen de zitting en de achterkant van uw knieën genoeg ruimte is om er drie vingers tussen te krijgen.

De rugleuning instellen:
Bij voorkeur heb je gekozen voor een bureaustoel met een flexibele rugleuning die tegendruk geeft. Hierdoor kan je blijven bewegen en de sterkte van de tegendruk instellen naarmate hetgeen voor u het meest comfortabel aanvoelt. Stel de rugleuning zo in dat de kromming van de rugleuning overeenkomt met de natuurlijke holte in uw (onder)rug. Mocht deze niet genoeg ondersteuning bieden, kies dan voor een extra lendensteun.